Єфросиніна відверто розповіла про розлучення та стосунки з чоловіком: «У нього було безліч жінок»

Велику роль в оновленні стосунків подружжя відіграв інтим
фото з відкритих джерел

Зірка зізналась, що секс допоміг їй з коханим вберегти шлюб

Телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна вже понад 20 років одружена з Тимуром Хромаєвим. Їхній шлюб вважається одним з найміцніших в українському шоубізнесі, проте був період, коли вони розлучалися на цілий рік. Про це вона розповіла на YouTube-каналі «ебаут».

Зірка розповіла, що вийшла заміж за Хромаєва у 23 роки, а розлучилася з ним, коли їй було 33. Зокрема на це вплинув інтим, які припинив задовольняти обох. «Нам здавалося тоді, що ми залишилися рідними людьми, близькими друзями й батьками донечки. І ми так стрімко розвивали наші різні кар'єри. Наші життя йшли паралельними шляхами. Я пам'ятаю, що ми вирішили розлучитися, коли зрозуміли, що й секс став порожнім», – пригадала Єфросиніна.

Телезірка зізналась, що через певний час чоловік змінився в кращий бік. Поступово вони почали спілкуватися, а потім і зовсім стали коханцями. При цьому, як каже Єфросиніна, вони нікому не говорили про це, особливо доньці Нані, щоб не травмувати її. І саме секс, за словами ведучої, врятував їхні стосунки. Тож пара знову возз'єдналась та почала проводити більше часу лиш вдвох. 

Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим
фото з відкритих джерел

«Я дуже змінилася. У нього за 21 рік було безліч різних жінок. Від дівчинки із зайвою вагою, невпевненої в собі, дуже сором'язливої, яка знає одну позу в сексі, до жінки, яка двічі була вагітною, годувала грудьми, була в різних станах, мала різне тіло, тіло, яке я трансформую постійно, міняю, і він від цього божеволіє», – поділилася Єфросиніна.

До слова, після примирення Маші й Тимура у них народився ще й син Саша. 

Сім'я Маші Єфросиніної
Сім'я Маші Єфросиніної
фото з відкритих джерел

Нагадаємо, Маша Єфросиніна поділилася спогадами про неприємну ситуацію, яка сталася, коли вона знайшла повідомлення від іншої жінки у телефоні свого чоловіка Тимура Хромаєва. За словами знаменитості, цей епізод трапився під час кризи в їх стосунках, коли вони розлучилися на певний час. Жінка підкреслила, що після тієї ситуації, вона виступає проти того, аби лазити у телефоні свого партнера. Зараз вона вірить, що взаємна довіра є основою здорових стосунків:

Раніше Єфросиніна розповіла, що її чоловік Тимур Хромаєв воює в лавах ЗСУ. Він – командир бригади, під керівництвом якого понад сотня військових. Вони займаються радіоелектронною боротьбою, безпілотниками й дронами. 

Читайте також: Мені це не подобається. Єфросиніна розповіла про випробування, які проходить з чоловіком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: