Оксана Білозір розповіла про розлучення: «І першого, і другого шалено кохала»

Білозір і Недзельський були в шлюбі понад 30 років
фото з відкритих джерел

Співачка розсекретила, що пішла від першого чоловіка через його проблеми з алкоголем, а з Недзельським вирішила розлучитися тому, що вже 10 років вони жили окремо

Народна артистка України Оксана Білозір відверто розповіла про причини розлучень зі своїми двома ексчоловіками. Виконавиця поділилася особистими подробицями в інтервʼю «Слава+».

Під час повномасштабної війни Народна артистка та колишній міністр культури розірвала 32-річний шлюб із директором національного палацу «Україна» та військовослужбовцем Романом Недзельським. А у 1977-1991 роках її чоловіком був композитор Ігор Білозір.

Артистка зазначила, що була шалено закохана в обох чоловіків, проте ні з першим, ні з другим їй не вдалося збудувати міцних стосунків. «У мене були найкращі чоловіки, і перший, і другий. Я і першого, і другого чоловіка шалено любила. Вони для мене залишилися світлом у моєму житті, яке я прожила. Єдине, що би я хотіла, це мати з ними гарні стосунки. Але кожна людина має право на щастя. Можливо, моє розлучення дасть Роману можливість відчути щастя. І мені, може. Хоча я не переслідую такої мети», – поділилася Білозір.

Співачка розсекретила, що пішла від першого чоловіка через його проблеми з алкоголем, а з Недзельським вирішила розлучитися через те, що понад 10 років їхнього шлюбу вони прожили окремо. «Пара має бути разом, кожний день. Бо кожен день є якісь виклики, якісь питання, які треба вирішувати, і коли це на плечах когось із двох багато часу, це неправильно. Я думаю, Роман так само це відчув. Він жив окремо, йому було комфортно. А я жила окремо з його мамою, з дитиною нашою, тобто все господарство було на мені, і мені, врешті-решт, це було важко», – згадала Білозір.

Оксана Білозір з Романом Недзельським
Оксана Білозір з Романом Недзельським
фото з відкритих джерел

Зазначимо, що від Ігоря Білозіра Оксана має сина Андрія, а від другого шлюбу з Романом Недзельським – сина Ярослава. Білозір старша за другого чоловіка на 10 років.

Ігор та Оксана Білозір з сином Андрієм
Ігор та Оксана Білозір з сином Андрієм
фото з відкритих джерел

Про те, що Білозір подала на розлучення, Недзельський повідомив у квітні 2023 року. Білозір, коментуючи його слова, зізналася, що ініціювала розлучення у грудні 2022 року, а процес тривав кілька місяців.

Зауважимо, Ігор Білозір, художній керівник ВІА «Ватра» помер 28 травня 2000 року в лікарні швидкої допомоги у Львові. Виконавця побили відвідувачі кавʼярні за те, що заважав своїми піснями слухати російський шансон.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: