Названо найсексуальнішого актора України

Олексій Гнатковський найсексуальніший митець року
фото з відкритих джерел

Переможця обирали шляхом народного голосування

Український актор Олексій Гнатковський, який відомий завдяки своїй ролі у фільмі «Довбуш» став найсексуальнішим митцем року за версією премії «Золотий Ліфон». Про це повідомили на офіційній сторінці премії у Facebook.

«Очі – окремий світ, безмежні до шаленства. Голос – оксамитовий. Харизма – належного розміру. Ой, чи правильно – масштабу. Акторська гра, що заворожує і закохує. Свідомість і відповідальність. Великий талант імпровізації, винахідливість, гострий розум. І почуття гумору – бо без цього секс-символом не станеш. Ну й красунчик, нівроку», – написали організатори конкурсу про Олексія Гнатковського.

Гнатковський у фільмі «Довбуш»
Гнатковський у фільмі «Довбуш»
фото: film.ua

Переможця обирали шляхом народного голосування.

Олексій Гнатковський – найсексуальніший митець року
Олексій Гнатковський – найсексуальніший митець року
фото: facebook/zolotyylifon

«Після перегляду фільму «Довбуш» ми вже думали, навіщо взагалі «Золотий Ліфон», якщо його досі не отримав Олексій Гнатковський. І з цього натхнення таки запустили голосування. І наші симпатії знайшли відгук у серцях усіх – з величезним відривом. Дякуємо всім, хто голосував – адже в нашій премії немає журі, переможця обирає народ», – йдеться у повідомленні.

Названо найсексуальнішого актора України фото 1
фото: Yana Stefanyshyn/Facebook

Нагадаємо, що премію «Золотий Ліфон» вручають із 2019 року.

До слова зірка «Довбуша», актор Олексій Гнатковський пояснив, чому українська мова та культура важлива під час війни. Як наголосив актор, на відміну від українців мова для росіян «завжди на часі».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: