Крапельниці, кріосауни й масажі: як зірки готуються до премії «Оскар»

У ніч на 11 березня відбудеться вручення кінопремії «Оскар»
фото з відкритих джерел

Підготовку до головної події року в кіноіндустрії зірки розпочинають ще за кілька місяців

У ніч з 10 на 11 березня відбудеться вручення кінопремії «Оскар». Втім підготовку до червоної доріжки зірки розпочинають ще за кілька місяців до найочікуванішої події року у кіноіндустрії. Про підготовку зірок пише видання Daily Mail.

Підготовка до кінопремії в організаторів розпочалася у п'ятницю, 8 березня. Проте для самих зірок підготовка почалася ще три місяці тому. До цього було залучено багато експертів, які мали переконатися, що знаменитості перебувають у найкращій формі.

Наприклад, номінована на премію «Оскар» за головну роль у фільмі «Бідолашні створіння», 35-річна акторка Емма Стоун ще у 2017 році розповідала, що перед церемонією вручення нагород максимально уважно слідкує за здоров'ям.

За словами її тренерки Джейсон Волш, Емма відмовилася від алкоголю, аби живіт не здувався, та почала пити зелений чай, який є природним сечогінним засобом. Також у розпорядку дня зірки є силові тренування.

Емма Стоун
Емма Стоун
фото: з відкритих джерел

Інша голлівудська акторка Емілі Блант, яка претендує на найкращу жіночу роль другого плану за роботу у фільмі «Оппенгеймер», теж заздалегідь готується до свого зіркового виходу на червону доріжку. 41-річна акторка відвідує знаменитого масажиста Лорда Гевіна Маклеода-Валентайна, який допомагає їй з розгладжуванням зморшок.

Емілі Блант
Емілі Блант
фото: EPA/UPG

Акторка Да'Він Джой Рендольф, яка претендує на нагороду за найкращу жіночу роль другого плану у фільмі «Залишенці», також користується послугами масажиста, щоб «позбутися всіх токсинів і зняти будь-яку набряклість». До того ж, для покращення стану шкіри зірці регулярно ставлять крапельниці.

Да'Він Джой Рендольф
Да'Він Джой Рендольф
фото: Golden Globes

Деякі зірки навіть спробували кріотерапію. Акторки Дженніфер Лоуренс та Джессіка Альба почали відвідувати кріосауни, температура яких опускається до -90 градусів. Вважається, що терапія холодом допомагає розщепити жирові клітини та зменшити появу целюліту, а також зменшити зморшки та полегшити біль у м’язах.

Дженніфер Лоуренс
Дженніфер Лоуренс
фото: Press Agency/Global Look Press
Джессіка Альба
Джессіка Альба
фото: Matt Baron/Shutterstock

Спортивна тренерка Сімона де ла Рю розповіла, що такі зірки, як Тейлор Свіфт, Сандра Буллок, Енн Хетевей та Різ Візерспун приходять до неї за 6-8 тижнів до премії та тренуються по п'ять-шість днів у тиждень.

Тейлор Свіфт
Тейлор Свіфт
фото з відкритих джерел
Сандра Буллок
Сандра Буллок
фото з відкритих джерел
Енн Хетевей
Енн Хетевей
фото з відкритих джерел
Різ Візерспун
Різ Візерспун
фото з відкритих джерел

«Вони це роблять, тому що їм платять, щоб вони виглядали так. Це те, про що ми забуваємо, це частина їхньої посадової інструкції, щоб вони виглядали неймовірно на червоній доріжці», – сказала Сімона.

Як каже експерт-дерматолог Гарольд Лансер, напередодні премії, він завжди готовий відповісти на дзвінок від зірок щодо їхніх проблем зі шкірою, навіть якщо це буде вночі. Так само й стилісти. За словами іміджмейкерки Аніти Патріксон, вона має бути готовою на випадок різних конфузів з одягом.

Нагадаємо, стало відомо, які актори стали найбільш високооплачуваними у 2023 році. 

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: