Китайська акторка приголомшила вбранням від українського дизайнера на «Оскарі» (фото)

Лія Льюїс прославилась виконанням ролі Джорджії «Джордж» Фан в серіалі The CW «Ненсі Дрю», а також — Еллі Чу у стрічці від Netflix «Половина цього»
фото: Getty Images

На престижній кінопремії до зірки було прикуто чимало уваги

Відома китайська акторка Лія Льюїс, яка з'явилась на цьогорічній премії «Оскар», зачарувала усіх своїм вбранням. Вона обрала український бренд Lever Couture. Про це повідомляє Instagram-акаунт бренду.

Лія Льюїс одягла ніжно-рожеву сукню короткої довжини, яка підкреслювала її фігуру. Скульптурний образ, створений з нашарування напівпрозорих стрічок, складається з мінісукні з ефектним шлейфом.

Китайська акторка приголомшила вбранням від українського дизайнера на «Оскарі» (фото) фото 1

Льюїс доповнила образ прозорими босоніжками, гладенькою зачіскою та двома масивними перстнями. Усе це робило вигляд Лії жіночним і елегантним. 

Китайська акторка приголомшила вбранням від українського дизайнера на «Оскарі» (фото) фото 2

Відомо, що Лія Льюїс прославилась виконанням ролі Джорджії «Джордж» Фан в серіалі The CW «Ненсі Дрю», а також — Еллі Чу у стрічці від Netflix «Половина цього». Доленосною для неї стала й озвучка Ембер Люмен в анімаційному фільмі Pixar «Стихії».

Нагадаємо, Дженніфер Лопес вбралася у сукню українського дизайнера. Американська співачка Дженніфер Лопес випустила кліп на пісню «Cant Get Enough», в якому з'явилася у сукні українського бренду Frolov.

Стало відомо, що Хлої Кардашʼян знялася у спідниці українського бренду від українського дизайнера Івана Фролова для журналу Tmrw. 

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: