Зірка «Могутніх рейнджерів» Джейсон Девід Френк наклав на себе руки

Pа інформацією від кількох інсайдерів, близьких до актора, чоловік звів рахунки з життям
фото з відкритих джерел

Акторові було всього 49 років

Слідом за трагічною новиною про смерть актриси Ніккі Ейкокс, відомою за серіалом «Надприродне», прийшла ще одна. На 50-му році життя пішов із життя Джейсон Девід Френк. Актор і боєць змішаних єдиноборств став відомим після ролі Томмі Олівера (Зеленого Рейнджера) в оригінальному серіалі «Могутні рейнджери».

Офіційна причина смерті поки що не називається. Однак, за інформацією від кількох інсайдерів, близьких до актора, чоловік звів рахунки з життям. Причинами для такого рішення, як стверджують джерела кількох видань, у тому числі TMZ та People, могли стати невдачі актора у спробах залишитися лицем франшизи та його недавнє розлучення з дружиною, а також суїцид його прийомної доньки рік тому.

Френк дебютував у аматорському ММА у 2010 році, провівши чотири бої, у кожному з яких здобув перемогу. У професійному ММА Френк провів один бій у серпні 2010 року на турнірі Cage Fighting: Pyro Combat 1, перемігши Хосе Васкеса.

Френк мав чотирьох дітей від двох шлюбів. За даними сайту IMDB, перед смертю актор працював над фентезі-екшном «Легенда білого дракона».

Раніше «Главком» писав, що вчені з'ясували, від чого насправді загадково помер в 32 роки легендарний актор Брюс Лі.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: