Зірка культового серіалу «Надприродне» Ніккі Ейкокс померла від раку у 47 років

фото з відкритих джерел

На рахунку Ніккі кілька курсів хіміотерапії, пересадка стовбурових клітин, але лікування не дало результату

Після дворічної боротьби з раком з життя пішла артистка Ніккі Ейкокс, яка прославилася роллю демона Мег Мастерс у культовому серіалі «Надприродне».

У 2014 році Ніккі вважала за краще піти з кіно, а через шість років у неї діагностували рак крові. Спочатку артистка припускала, що заразилася ковідом – всі симптоми вказували саме на це захворювання, але через деякий час лікарі приголомшили її страшнішим діагнозом «лейкемія». На рахунку Ніккі кілька курсів хіміотерапії, пересадка стовбурових клітин. Але складне лікування не дало результату.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Nicki Aycox (@cashewsandolives)

За життя Ейкокс намагалася не сумувати і сподівалася на одужання. Вона вела особистий блог у соцмережі, в якому розповідала про перебіг недуги. Остання пост в соцмережі зірка «Надприродного» опублікувала ще у березні. В останньому своєму дописі акторка співає на лікарняному ліжку.

Поряд з акторкою в останні хвилини життя був її чоловік Метт Рааб. Про це повідомила сестра Метта Сьюзен на своїй сторінці у Фейсбук. «Моя прекрасна, розумна, неймовірно талановита і любляча невістка Ніккі Ейкокс Рааб померла вчора поряд з моїм братом Меттом Раабом», – йдеться в дописі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: