Pianoбой розповів про несподіване прохання херсонців під час концерту

Шуров: Стільки драматичних історій я почув за декілька годин
Фото: Інстаграм Шурова

 

Співак каже, що містяни просять привезти в Херсон психологів

Співак Дмитро Шуров на своїй сторінці в Інстаграм поділився враженнями від виступу в Херсоні. Артист приїхав до міста з незапланованим концертом та з «напівживою клавішею та однією колонкою» проспівав з містянами легендарні українські хіти.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Pianoбой (@pianoboy_official)

«Ми вже декілька днів з концертами для військових, у чудовій компанії та у максимально непередбачуваних місцях. Сьогодні, нарешті, вдалося заїхати без підготовки в Херсон, де з напівживою клавішею та однією колонкою ми поспівали разом з людьми на центральній площі!» – пише Pianoбой в соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Viva! Україна, сайт Viva.ua (@viva_ukraine_magazine)

«Першим, звісно, був гімн України. Потім «Калина», за нею – «Все, що тебе не вбиває», фрагменти «Червоної рути», «Шампанських очей» та на фінал – «Триматись своїх», – продовжує Шуров. – Люди дуже стомлені, але щасливі, стільки драматичних історій я почув за декілька годин. Ні світла, ні інтернету, ні води, ні опалення херсонці не мають. Але перше, що я почув від людей на вулиці – привезіть до нас психологів, нам треба виговоритись, дайте нам пісень, щоб заглушити цю постійну канонаду, яка звучить і в реальності, і в голові».

«Повітря, яким дихаєш зараз в центрі Херсону, зовсім не таке, як в Києві, Миколаєві, чи Дніпрі. Це важко передати. Дякую ЗСУ, дякую херсонцям, що витримали все це і дочекались. Сподіваюсь, скоро побачимось знову, у вже більш підготованому форматі», – додав музикант.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: