Єва Мендес підтвердила, що вийшла заміж за Райана Гослінга

фото з відкритих джерел

У акторів підростають дві доньки – Есмеральда та Амада

Голлівудські актори Єва Мендес і Райан Гослінг багато років намагалися приховувати свої стосунки від публіки. Вони практично ніколи не з'являлися разом на червоних доріжках і дуже довго намагалися не говорити один про одного в інтерв'ю. За цей час актори здобули славу однієї з найпотаємніших пар Голлівуду. І от новина: актори одружилися.

Про це повідомила сама Єва Мендес. На шоу Today, де актриса була запрошеною гостею, вона назвала Райана «чоловіком», розповідаючи про сімейну поїздку до Австралії. «Всі тут такі гостинні, і мій чоловік Райан тут, ми чудово проводимо час», – сказала Мендес телеведучим.

Нещодавно актриса вже натякала зміну свого статусу. Вона опублікувала у соцмережах фотографію, на якій продемонструвала татуювання на руці з написом «де Гослінг». Справа в тому, що на Кубі, звідки родом батьки Єви, заміжні жінки додають прізвище чоловіка до свого, використовуючи «де».

Єва Мендес та Райан Гослінг разом уже 12 років. Зіркова пара познайомилася на знімальному майданчику фільму «П'яна різдвяна історія». Майже одразу після знайомства Єва та Райан почали жити разом. Зараз у них підростають дві доньки – Есмеральда та Амада. Райан Гослінг молодший за Єву Мендес на сім років.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: