Заворушення в Ірландії: Пивоваров екстрено скасував концерти

Задля безпеки слухачів Пивоваров разом з адміністрацією майданчика вимушені скасувати концерт
фото: instagram.com/pivovarovmusic

Артист зазначив, що розклад концертів буде зміненим

Відомий український співак Артем Пивоваров скасував свої концерти в Дубліні, Ірландія, через теракти та протести, які розпочалися в місті після того, як невідомий чоловік, озброєний ножем, напав на перехожих. Про це стало відомо з Instagram співака.

«Зараз 23 листопада, 20:10 за місцевим часом, ми перебуваємо в місті Дублін, де мали проводити благодійний концерт. На сусідній вулиці від нашого майданчика, за 100 метрів почалися теракти та протести. Ми чуємо вибухи», – написав Пивоваров.

Артист зазначив, що розклад концертів буде зміненим. Всі деталі він оголосить згодом.

«Задля безпеки наших слухачів ми разом з адміністрацією майданчика вимушені скасувати концерт. Евакуація з майданчика відбувається не з нашого побажання, це умова законодавства. Будь ласка, зберігайте спокій. Місцева влада та органи роблять усе можливе для того, щоб ви не наражали себе на небезпеку», – йдеться в повідомленні співака.

Нагадаємо, що раніше Артем Пивоваров зупинив свій концерт через сльози хлопчика, який пережив втрату близької людини. Пісня «Говори», яку він виконував на сцені, була улюбленою композицією маленького прихильника.

Нещодавно відбувся сольний концерт співака Артема Пивоварова, на якому в ході виступу сталася неприємна ситуація. Один з глядачів постійно показував великий палець вниз, демонструючи своє незадоволення творчістю артиста.

Раніше у мережі з'явилися фото співака в юності. Популярний український співак, тренер «Голосу країни-13» Артем Пивоваров з роками сильно змінився. До того, як стати популярним, виконавець приміряв чимало різних образів.

Свідченням цих змін стали фотографії, які були розміщені на фан-сторінці співака в Instagram. На цих знімках можна побачити артиста в юності, який ще не встиг стати дуже відомим. Візуально помітно, що раніше у Пивоварова було значно менше татуювань. Також тоді співак мав зовсім іншу зачіску. Однак, стрижки Пивоварова досить часто змінювалися.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: