Олег Винник планує повернутися до України? Блогер розкрив наміри співака

Блогер розповів, з чим насправді пов’язане рішення артиста повернутися до виступів
фото: Olegg.Vynnyk.official/facebook

«Все буде під соусом допомоги Збройним силам України»

Український співак Олег Винник після повномасштабного вторгнення виїхав до Німеччини і довгий час ані слова не казав про війну в Україні. Тепер зʼявилися чутки, що артист планує повернутися та знову виступати, і про справжню причину цього рішення розповів блогер Богдан Беспалов.

Беспалов зазначив, що команда співака працює над планом його повернення на українську сцену, однак, враховуючи, що це дуже складно, Винник нібито збирається у європейський тур. Артист, за словами блогера, буде виступати перед українськими біженцями «під соусом благодійності».

Автор відео посилається на інсайдерську інформацію від людей з оточення виконавця – вони розповіли, що у Винника почалися фінансові труднощі, які не дозволяють йому жити на широку ногу. Беспалов також натякнув про нібито вживання співаком заборонених речовин.

«Хоча б якісь мізки в Олега залишилися, тому що він розуміє – в Україну буде дуже складно інтегруватися. Не вийде, неможливо. Тому зараз Олег Винник, маючи великі фінансові проблеми, з оновленим складом своєї команди ламає голову, як саме він може оголосити європейський тур і виступити за кордоном, заробляти грошенята для свого красивого життя за рахунок українських біженців-вовчиць. Все це буде під соусом допомоги Збройним силам України. Адже у Винника є «благодійний фонд», через який нібито буде надаватися допомога», – повідомив Беспалов.

Тому, якщо образ жертви та хворого на невідому «важку хворобу» чоловіка виявиться провальним, Винник повернеться до українських слухачів, але на європейській сцені. Беспалов попереджає, що «благодійність» співака може виявитися оманою, тому не варто на неї вестися.

«Якщо раптом Винник анонсує європейський тур, ви маєте розуміти, що ви йдете не допомагати ЗСУ, а ви йдете на концерт до людини, у якої досить егоїстична позиція бути там, де гроші. Саме своїми квитками ви забезпечите його звичний рівень достатку. Тричі подумайте, адже ця людина більше не має нічого спільного з Україною. Ця людина показала своє справжнє обличчя і він зараз там, де повинен бути», – підкреслив блогер.

У відповідь на публікацію блогера, голова офіційного фан-клубу Винника та його представниця Валерія Барон заявила, що поки артист не планує жодних виступів.

«Олег Анатолійович не коментує пліток і чуток. Як тільки буде підготовка до туру, ЗМІ дізнаються про це безпосередньо від нього. Від самого початку війни Олег допомагає ЗСУ власними силами і власними коштами», – заявила Барон.

Нагадаємо, раніше Богдан Беспалов розповідав, що останнім часом відбувається кампанія з «відбілювання» Олега Винника. Блогер зазначив, що замість того, щоб «піти у забуття» через те, що людина «закопала свою кар'єру», ведеться робота з можливого подальшого повернення співака.

Читайте також: «Ми тобі голову відстрелимо». Петро Мага розповів, як погрожували Виннику

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: