Чоловік покликав Ірину Білик заміж під час концерту у Львові: що відповіла зірка

Співачка запитала про те, чи варто виходити заміж за незнайомого чоловіка, у своїх фанатів
фото: bilyk_iryna/instagram

«Мені б дуже хотілося мати такого чоловіка»

Відома українська співачка Ірина Білик отримала запрошення вийти заміж прямо під час концерту у Львові. Вона розповіла про це на своїй сторінці в Instagram.

На відео видно, як невідомий чоловік піднявся на сцену, став на одне коліно перед співачкою та запропонував їй вийти за нього заміж. Присутні на концерті були шоковані та підтримали закоханого викриками «Гірко!»

Прихильник подарував співачці великий букет троянд та обручку. Він запропонував Білик «любов, вірність, щастя» та запитав, чи «стане вона його дружиною». Співачка розгубилась та заявила, що це не шоу, як багато хто міг би подумати.

«Мені б дуже хотілося мати такого чоловіка, як ти. Але ж ми зовсім незнайомі, я просто бачу тебе в залі і я дуже щаслива, коли ти зі мною на всіх концертах. І зараз подумала, це буде неправильно, сказати людині, яка мене любить, «ні». Я хочу сказати «так», – відповіла Ірина Білик.

У коментарі до публікації співачка запитала своїх фанатів, чи виходити їй заміж за чоловіка, якого зовсім не знає.

Відомо, що чоловіка, який зробив пропозицію Білик, звуть Микола Онищук, він є власником тернопільських салонів краси. У соцмережі він розповів, що на обручці, яку подарував співачці, зроблене гравіювання «не Одинокая».

За його словами, поштовхом до зародження почуттів стали уроки вокалу, які почав брати дев’ять місяців тому. Тоді він виконував пісні Ірини Білик та позначав її у своїх публікаціях у соцмережах.

«Одного разу вона запросила мене на концерт у Львові, це був благодійний захід пам’яті Кузьми. Я приїхав і подарував їй квіти, ми з нею поспілкувались», – розповів він.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Миколай Онищук (@mykolay_onyshchuk)

Після цього Онищук спілкувався зі співачкою дистанційно. Перед її концертом у Львові він вирішив придбати букет зі 101 троянди, замовив каблучку з діамантом і вийшов на сцену під час виступу.

Нещодавно Ірина Білик показала фанатам селфі без макіяжу. Користувачі соціальних мереж замилувалися вродою 53-річної артистки. 

Раніше Ірина Білик розвеселила шанувальників кумедним відео зі своїм ексчоловіком.

Читайте також: Ірина Білик показала хлопця, який омолодив її до невпізнаваності

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: