Заплатила $100 тис. за метро: Бейонсе шокувала своїм вчинком фанатів

Бейонсе дуже здивувала своїм вчинком шанувальників
фото з відкритих джерел

Бейонсе потурбувалась, щоб її американські фанати змогли повернутися додому на метро 

Американська співачка Бейонсе заплатила метрополітену Вашингтона $100 тис., щоб її шанувальники змогли дістатися додому після концерту у місті. Про це повідомила пресслужба Управління міського транспорту Вашингтона (Washington Metropolitan Area Transit Authority).

Співачці довелося розщедритися, після того, як початок її виступу на місцевому стадіоні FedEx Field було затримано на дві години через сильну грозу. За $100 тис. їй дозволили продовжити роботу 98 міських станцій на одну годину.

«У зв'язку з негодою, яка може затримати початок сьогоднішнього концерту Renaissance World Tour у FedEx Field, метрополітен продовжить відправлення останнього потяга на додаткову годину після раніше оголошеного закриття», – йдеться у заяві транспортного управління.

«Додаткова година фінансуватиметься за рахунок коштів туру, щоб покрити витрати у розмірі $100 тис.  на роботу більшої кількості поїздів, відкриття всіх 98 станцій для виходу пасажирів та інші операційні витрати», – зазначено у оголошенні.

Нагадаємо, Бейонсе продовжує вражати своїх шанувальників розкішними образами під час концертів на гастрольному турі Renaissance. На цей раз зірка поп-музики засяяла в ефектному сценічному костюмі з капелюхом, створеним українським дизайнером Русланом Багінським.

Своїми враженнями від виступу Бейонсе поділилася в Instagram. На фотографіях можна роздивитися її розкішний наряд – срібний бодісьют від французького модного дому Marine Serre та елегантний дзеркальний капелюх-канотьє, створений Русланом Багінським. Ця комбінація додала артистці блиску та стилю під час виступу.

Раніше у бренд Ruslan Baginskiy розкрив процес створення незвичайних головних уборів для концертних образів Бейонсе.

Представники бренду розповіли, що вони провели багато експериментів у пошуках ідеального матеріалу, техніки та форми для канотьє – емблематичних капелюхів. Кожен канотьє був виготовлений вручну, уважно вирізаний та покритий спеціальним матеріалом, щоб забезпечити неповторний вигляд та якість кожного виробу.

Читайте також: Стало відомо, скільки Бейонсе та інші співаки отримують за свої виступи

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: