Селена Гомез на вечірці покрасувалася в образі Барбі

Селена Гомез
фото: Instagram

Знаменитість разом з молодшою сестрою доповнили свої образи світло-рожевими капелюхами

31-річна американська співачка та акторка Селена Гомес показала світлини з вечірки у стилі Барбі, яку організувала на честь свого дня народження. Знімки зірка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

«Щосереди ми носимо рожеве», – прокоментувала Селена карусель фото, де разом із нею весело проводять час її друзі та 9-річна сестра Грейсі від другого шлюбу її матері.

На святі Селена Гомес вибрала атласну рожеву мінісукню з відкритою спиною та світло-рожевий капелюх. Її молодша сестра також дотрималась стилю Барбі, обравши рожевий капелюх та атласні штани. Вона доповнила свій образ білою футболкою та блакитними босоніжками.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Selena Gomez (@selenagomez)

Нещодавно американська співачка та актриса Селена Гомес вразила своїх шанувальників манікюром

Раніше повідомлялося, що фільм про Барбі став наймасштабнішим фільмом року в США та Канаді. Згідно з даними компанії Warner Bros, у перші вихідні було зароблено приблизно 155 мільйонів доларів (120 мільйонів фунтів стерлінгів).

Нагадаємо, що разом із колегами по стрічці Роббі днями позувала для фото у Беверлі-Хіллз. Акторка вбралася у рожеву коротеньку сукню у цяточку, яку доповнила жовтою сумочкою та білими човниками. Окремим кадром Марго сфотографувалася з виконавцем ролі Кена Раяном Гослінгом.

До того ж Марго Роббі, звичайно ж, була ідеальною Барбі, з'явившись на рожевій килимовій доріжці на лондонській прем'єрі фільму в кінотеатрі Cineworld Leicester Square. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: