Наталія Могилевська розчулила шанувальників зверненням до мами, якої не стало

Наталія Могилевська
фото з відкритих джерел

Співачка поділилася з прихильниками знімками, на яких її мама зображена в молодості

Українська співачка Наталія Могилевська показала зворушливу колекцію архівних фото своєї мами Ніни Петрівни, якої не стало в 2013 році.

На своїй сторінці в Instagram співачка поділилася з прихильниками знімками, на яких її мама зображена в молодості, а також поділилася світлиною, де ще зовсім маленькою позує разом з мамою і батьком.

За словами Могилевської, 31 липня – це річниця смерті її матері. І саме в цей день артистка у Києві відіграє свою виставу «Доньки» на сцені драмтеатру ім. Лесі Українки.

«Вистава «Доньки» – це моя розмова з мамою. Я згадую таємні моменти свого дитинства, плачу, жартую з того, як я дорослішала. Розповідаю, з якими труднощами і перемогами зіштовхнулась за життя. І, як саме ти, моя прекрасна мамо, і твій голос зсередини, допомагали мені знайти вихід, оминути кризу та прийти до перемог. Гадаю, вистава в цей день буде особливою», – написала Могилевська.

Наталія Могилевська розчулила шанувальників зверненням до мами, якої не стало фото 1
Наталія Могилевська розчулила шанувальників зверненням до мами, якої не стало фото 2
Наталія Могилевська розчулила шанувальників зверненням до мами, якої не стало фото 3

Раніше повідомлялося, що український співак і комік Дантес поділився зворушливими моментами зі святкування дня народження своєї мами, Марії Олексіївни. В Instagram Дантес показав, як проводить цей день.

До слова, український народний артист Павло Зібров приємно здивував своїх шанувальників і шанувальниць новим музичним твором. Він представив свою останню композицію під назвою «Крізь кордони», в якій оспівує почуття кохання на відстані.

Читайте також: Померла ірландська співачка Шинейд О'Коннор

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: