Бейонсе продемонструвала сміливий образ у капелюсі від українського дизайнера

Американська співачка Бейонсе
фото: Instagram

Зірка поп-музики засяяла в ефектному сценічному костюмі з капелюхом

Американська співачка Бейонсе продовжує вражати своїх шанувальників розкішними образами під час концертів на гастрольному турі Renaissance. На цей раз зірка поп-музики засяяла в ефектному сценічному костюмі з капелюхом, створеним українським дизайнером Русланом Багінським.

Своїми враженнями від виступу Бейонсе поділилася в Instagram. На фотографіях можна роздивитися її розкішний наряд - срібний бодісьют від французького модного дому Marine Serre та елегантний дзеркальний капелюх-канотьє, створений Русланом Багінським. Ця комбінація додала артистці блиску та стилю під час виступу.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Beyoncé (@beyonce)

Раніше у бренд Ruslan Baginskiy розкрив процес створення незвичайних головних уборів для концертних образів Бейонсе.

Представники бренду розповіли, що вони провели багато експериментів у пошуках ідеального матеріалу, техніки та форми для канотьє - емблематичних капелюхів. Кожен канотьє був виготовлений вручну, уважно вирізаний та покритий спеціальним матеріалом, щоб забезпечити неповторний вигляд та якість кожного виробу.

Раніше повідомлялося, що 64-річна американська співачка Мадонна зараз відновлюється вдома після захворювання, яке змусило її відкласти свій ювілейний тур.

До слова, німецька модель і актриса Анна фон Рюден взяла участь у показі бренду Namilia в рамках Тижня моди у Берліні. 72-річна модель вийшла на подіум у чорній сукні, прикрашеній принтом із черепами. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: