Акторка Віра Кобзар розповіла про болючу втрату в її родині

Матір акторки вела здоровий образ життя, не пила та курила лише раз в житті зі своєю двоюрідною сестрою
фото: скріншот відео

Акторка зауважила, що найголовніше, що матір дала їй за останні 40 днів життя, які вони провели разом, – любов

У грудні 2022 року матір української акторки Віри Кобзар – Людмила Регула пішла у засвіти. І лише тепер в інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк акторка розповіла подробиці про болючу втрату в родині. «Це для нас для всіх страшенна втрата», – зі сльозами на очах розповіла акторка про смерть матері. Кобзар повідомила, що за рік до смерті матері від онко також померла її молодша сестра (тітка Віри Кобзар) Ганна.

«Спершу захворіла мама, ми дізналися, що вона хвора. Ми дізналися на другий день після Паски», – розповіла акторка. Вона намагалася заспокоїти матір та пропонувала їхати до кожвендиспансеру, а не до онкоцентру: «Ну, так я мусила їй говорити, хоча нам одразу сказали після певного обстеження, що там така ситуація».

За словами Кобзар, новина про хворобу матері була «громом серед ясного неба». Мати пережила операцію та хіміотерапію. У виписці Людмили Регули була зазначена третя стадія раку.

«Далі твоя боротьба», – сказала акторка матері після отримання результатів обстеження, та пообіцяла робити все, що від неї залежить. «І вона прям дуже свідомо тоді говорила: «Я буду все робити, все подужаю». І вона всі ці сім хімій перенесла… Але, якби ви її знали особисто, вона була б вашим кумиром», – зі сльозами на очах зауважила акторка. Вона наголосила, що для її дітей саме бабуся є кумиром.

Кобзар пригадала, як матір любила її, онуків, як до неї ставилися колеги. У той самий час, зауважила знаменитість, її матір не була «добренькою», а була справедливою, дипломатом: «Вона вміла так поставити на місце, не підвищуючи голос».

Акторка згадує час, як перебувала у лікарні із матір’ю в останні дні її життя: «Я розумію, що вона піде на все моє життя… Не на місяць, не на рік, а не все моє життя». Вона додала, що почала молитися, щоби матір легко пішла з життя.

«І от я її тримаю, як дитинку її закутала у ковдрочку, як вона мені в дитинстві робила, колихала її прям всю ніч, співала пісень українських», – розповіла вона.

В один момент, пригадує Кобзар, вона помітила, що матір мокра, вона спробувала поміряти їй тиск, але це не вдалося. Акторка покликала медсестру, яким теж не вдалося виміряти тиск. «Я кажу: «Просто вколіть морфій». Подзвонила татові, брату, що приходьте прощатися. І все, я їй закрила очі і зафіксувала час, і сказала: «Лети пташечко, лети», – розповіла Кобзар.

Акторка зауважила, що найголовніше, що матір дала їй за останні 40 днів, що вони пробули разом – любов.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2022 року українська акторка Віра Кобзар написала на своїй сторінці в соцмережі, що пішла у засвіти її мама – Людмила Регула.

Раніше «Главком» писав, що Віра Кобзар розповіла, як змінилася під час війни. Артистка припустила, чим готова займатись замість акторської професії. «Ми говорили з дочкою, вона сказала, що я універсальна, все можу, гарно фарбуюся, роблю зачіску, манікюр собі. Я завжди говорила, що якщо не складеться кар'єра, закінчу курси, буду пов'язана з професією, яку люблю: стану гримером на знімальному майданчику. Навіть у війну люди фарбують волосся, роблять манікюр, стежать за собою», – поділилася актриса.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: