Українці накинулися на Ані Лорак через виступ у Туреччині

Аня Лорак
фото з відкритих джерел

Після виступу в Туреччині, коментатори в мережі не стримали своїх емоцій і накинулися на співачку

Співачка Ані Лорак знову викликала обурення серед українців після виступу на сцені в Туреччині. Після того, як її концерти почали скасовувати у РФ, артистка вирішила підзаробити за кордоном, але цей крок викликав ще більше критики з боку українців. Про це передає «Уніан».

Попри критику, співачка Ані Лорак не залишає сцену. Недавно вона виступила на в Туреччині і поділилася цією звісткою в своєму Instagram. Проте, знаючи, що її дії часто стають об'єктом обурення і критики з боку громадськості, артистка обмежила можливість коментувати її публікації. Навіть під фото та відео Лорак не дозволяє користувачам писати свої відгуки.

Після виступу в Туреччині, коментатори в мережі не стримали своїх емоцій і накинулися на співачку. Деякі називали її «продажною», а інші стверджували, що про неї вже навіть не варто згадувати.

«Українці, рідненькі, ну ми ж давно вже знаємо, що то л*йно. Ну нехай собі волає десь за кордоном. Ми ж розуміємо, що це кінець кар'єри! Так нехай ганьбиться до кінця! А Україні – слава!», «Фу, гидота», «Продажна гнида», – пишуть користувачі соцмереж.

Напередодні рада директорів групи Kilit Hospitality Group ретельно дослідила роль артистки Ані Лорак у повномасштабній війні Росії проти України. Вони також уважно врахували всі репутаційні ризики, пов'язані з її виступом в концертному залі їх готелю. Була помітна активна бойкот-акція українців проти цього заходу, і заклики не допускати Ані Лорак на подію. В результаті, рада директорів прийняла рішення скасувати концерт.

Однак пізніше стало відомо, що Ані Лорак все-таки виступила в Туреччині, в одному з комплексів у Белеку. У сторіз готелю, який запросив Лорак на виступ, з’явилося відповідне відео.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: