Фінал Євробачення-2024: Як голосувати за Україну з інших країн

Голосуємо за перемогу України!

Фінал Євробачення 2024 у шведському місті Мальме триває! Онлайн трансляцію можна подивитися тут. За перемогу у пісенному конкурсі змагатимуться 25 країн, серед яких і представники України – дует Alyona Alyona та Jerry Heil.

Глядацьке голосування у фіналі Євробачення 2024 вже розпочалося! Українці, які перебувають за кордоном і мають іноземного оператора мобільного зв’язку, можуть підтримати Alyona Alyona та Jerry Heil своїм голосом. Проголосувати за Україну можна через застосунок Eurovision Song Contest, за допомогою дзвінка або смс із цифрою 2 на визначений для кожної країни номер. Для смс українських операторів вартість однієї смс 7,44 грн. Голоси за Україну з номерів українських операторів зараховуватися не будуть.

За правилами конкурсу, голосувати за представника своєї країни не можна, тому українці мають можливість підтримати інших учасників Євробачення 2024. Для цього необхідно надіслати смс-повідомлення на номер 7576 з порядковим номером виступу артиста.

За даними букмекерів, наразі на першому місці за шансами на перемогу перебуває виконавець із Хорватії Baby Lasagna з піснею Rim Tim Tagi Dim — він має 44 % шансів на перемогу. Одразу за ним іде ізраїльська співачка Еден Ґолан із композицією Hurricane її шанси на перемогу оцінюють у 19 %. А от шанси небінарного Nemo зі Швейцарії з піснею The Code, який був фаворитом букмекерів увесь час, упали до 12 %. Шанси на перемогу українського дуету alyona alyona та Jerry Heil станом на 10 травня оцінюють у 5 %.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: