Настя Каменських провела творчий майстер-клас для маленьких українців-переселенців

Настя Каменських
фото: ТСН

Діти приготували для артистки багато сюрпризів, дарували квіти, розповідали вірші та співали разом з нею

Українська співачка Настя Каменських провела захоплюючий майстер-клас у культурному центрі «Джерело» для дітей з різних куточків України на тему «Морські тварини». Про це передає ТСН.

Наразі, підготовляючись до великого концертного шоу, артистка не забуває про благодійність та підтримку українців. В рамках майстер-класу, співачка разом з дітьми малювала морських тварин, і цей захід став дуже потужною терапією для всіх учасників.

Малюки з великою радістю зустріли улюблену артистку. Вони приготували для артистки багато сюрпризів, дарували квіти, розповідали вірші та співали разом з нею.

12-річний Влад з Дніпра вразив усіх, коли виконав гімн України на бас-гітарі. Навіть сама співачка та інші діти захоплено спостерігали за його виступом. Для Влада музика є головним сенсом життя і на 12-річчя він отримає в подарунок вже п'яту свою гітару. В такому юному віці хлопець вже сам пише музику і обожнює гурт Nirvana.

Настя Каменських провела творчий майстер-клас для маленьких українців-переселенців фото 1
фото: ТСН
Настя Каменських провела творчий майстер-клас для маленьких українців-переселенців фото 2
фото: ТСН

Раніше повідомлялося, що українська співачка Настя Каменських розчулилась через особливі подарунки військових, які подарували їй свої шеврони.

Також українська співачка Настя Каменських взяла участь в інтерв'ю Маші Єфросиніної, де розповіла, що допускає можливість проведення виступів з російськомовними піснями за кордоном. 

До слова, популярна співачка Настя Каменських дала відверте інтерв'ю Маші Єфросиніній, під час якого розповіла про проблеми з алкоголем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: