Віталій Козловський показав, як з побратимами готує обід на передовій

фото з відкритих джерел

Військові організували собі польову кухню, де вони готують їжу

Український співак Віталій Козловський, якого в червні мобілізували на своїй сторінці в Instagram поділився з шанувальниками враженнями від свого перебування на фронті. Він розповів про те, як він із побратимами готує обід просто посеред лісопосадки.

Військові організували собі польову кухню, де вони готують їжу. В їхньому асортименті була смажена картопля на пательні, до якої додали шматки м'яса та свіжі помідори з огірками.

«Донбаська корчма або мішлен по-Миколівськи (Миколою звати побратима Козловського – ред.)», – прокоментував співак.

Віталій Козловський показав, як з побратимами готує обід на передовій фото 1
Віталій Козловський показав, як з побратимами готує обід на передовій фото 2

Раніше повідомлялося, що Віталій Козловський приголомшив шанувальників новим відео з фронту.

Співак та військовий Віталій Козловський зізнався, що сумує за сценою, але не може чинити інакше.

Козловський також поділився із шанувальниками новинами свого армійського життя. Виконавець проходив бойову підготовку на полігоні. Уже без бороди 38-річний артист постав на динамічних фотографіях із навчань.

Нагадаємо, у червні музиканта мобілізували, а вже в липні він завершив бойову підготовку. Віталій Козловський вступив до однієї з бригад Гвардії наступу – бригади Національної гвардії «Рубіж».

До слова, український співак та захисник Віталій Козловський, який зараз служить у складі бригади Національної гвардії під назвою «Рубіж» пояснив, чому повертався до Києва

За його словами, в столиці його чекало важливе завдання. Перед Днем Незалежності України співак взяв участь у концерті «Національна легенда», де вручають однойменну президентську відзнаку. Як зазначив Козловський, виступ покажуть в ефірі 26 серпня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: