Відомий український співак, який воює, висловився про мобілізацію

«Не чекайте повісток, обирайте підрозділи, ідіть захищати дочок і сестер від зґвалтувань, мам від убивств, свої домівки від грабежів», – Андрій Хливнюк
фото з відкритих джерел

Андрій Хливнюк вважає, що чоловіки повинні йти добровольцями на фронт

Фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, який від початку повномасштабної війни боронить Україну зі зброєю в руках, заявив, що чоловікам не варто чекати повісток, а потрібно йти на фронт добровольцем. Про це він висловився в інтерв'ю DW.

«Не чекайте повісток, обирайте підрозділи, ідіть захищати дочок і сестер від зґвалтувань, мам від убивств, свої домівки від грабежів, розбомблення. Що тут дивного? Що тут такого? Я не розумію. Ну, мобілізація – це необхідність. Люди втомилися, але ті, з ким я спілкуюся, стоятимуть до смерті дуже довго. Стільки, скільки потрібно буде. У мене величезна честь спілкуватися з такими людьми. Ніхто не кине зброю і не піде нікуди. Тому що вони чоловіки просто», – сказав Андрій Хливнюк.

Фронтмен гурту «Бумбокс» зазначив, що вороги хочуть знищити Україну фізично.

«Не просто як етнос, а фізично як людей нас хочуть знищити. Ми повинні перемогти або загинути», – сказав співак.

Нагадаємо, що раніше Андрій Хливнюк закликав артистів, які перебувають поза політикою, вчити історію.  У своїй Insta-stories виконавець опублікував фото з окопу та звернувся до зірок, які через переконання своєї творчої натури не можуть тримати зброю у руках.

Раніше лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк витончено висміяв соліста російського гурту «Звери» Романа Білика, який став підтримувати війну.

До слова, лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк, який з перших днів повномасштабної війни стоїть на захисті України, на своїй сторінці в Instagram виклав відео, в якому показав, як «святкує» свій день народження.

Читайте також: Співець «Червоної калини». 10 фактів про Андрія Хливнюка

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: