«Олег Винник в іншій реальності» – продюсер Михайло Ясинський

«Він справжній, і по-справжньому не в собі», – Ясинський
фото: KrupnymPlanom/YouTube

Щоб повернутися в український шоубізнес, Винник повинен конкретно відповісти на питання суспільства і пояснити, чому його не було

Відомий продюсер Михайло Ясинський розповів, що двічі спілкувався з артистом Олегом Вінником після повномасштабного вторгнення РФ в Україну. За словами продюсера, перша їхня розмова була пов'язана з питанням Винника про те, що робити артисту в нових обставинах. Як розповів Ясінський в інтерв'ю Славі Дьоміну, у нього навіть були якісь плани та наміри. 

«Вже було відчуття, що він не розуміє що відбувається. Так відбувається з багатьма людьми, які перебувають за кордоном. Вони не відчувають Україну. Там все по-іншому сприймаєш. Дивлячись на його інтерв'ю, у мене враження, що у нього своє життя. І мені цікаво, що буде відбуватися з ним завтра», – повідомив Михайло Ясинський.

Продюсер зазначив, що інтерв'ю Винника YouTube-каналу «Крупним планом» було вигідне і йому самому, і журналістці Вікторії Курочці. Винник нібито побував на сеансі у психотерапевта, розповівши про те, що відбувається у нього всередині, а журналістка заявила про свій новий проєкт.

Але щоб повернутися в український шоубізнес, Винник повинен конкретно відповісти на питання суспільства і пояснити, чому його не було, коли він був потрібен людям, вважає Ясинський. 

«Я його не засуджую. Я розумію психологію артиста. Він міг злякатися, міг захворіти, але він повинен був сказати про це. Зараз я бачу людину, яка нічого не розуміє. Я розчарований. І якщо таке відчуття є в українців, то питання: чи прийдуть вони на його концерт?», – сказав продюсер.

Михайло Ясинський зазначив, що Винник завжди був дуже щирою людиною, саме в цьому і був секрет його популярності. 

«Він справжній, і по-справжньому не в собі», – заявив продюсер.

Нагадаємо, що український артист Олег Винник в інтерв’ю журналістці Вікторії Курочці розповів про свою найбільшу залежність, стосунки зі своїм колишнім продюсером та про благодійний фонд «Вовчиця», який допомагає українським воїнам.

Виконавець наголосив, що алкогольної залежності він не має. Чоловік уточнив, що раніше випивав стільки, скільки йому було потрібно, а зараз він не може собі цього дозволити через хворобу.

Читайте також: Олег Винник зізнався, що одружений та має сина

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: