Дитяче Євробачення-2023. Світлана Тарабарова стала музичною продюсеркою Нацвідбору

Тарабарова наголосила, що важливо, аби наші діти зростали не «дітьми війни», а «дітьми перемоги»
фото з відкритих джерел

Суспільне спростило умови участі в Нацвідборі, аби зробити конкурс доступнішим для юних артистів

Українська співачка Світлана Тарабарова стала музичною продюсеркою Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2023, яке відбуватиметься у Франції. На Суспільному мовленні стартував прийом заявок на участь у Національному відборі. Він триватиме до 9 липня включно. Для цього необхідно заповнити форму на сайті junior.eurovision.ua, пише Суспільне.

Цього року Суспільне спростило умови участі в Нацвідборі, аби зробити конкурс доступнішим для юних виконавців. Тепер не обов’язково мати авторську пісню. Також уперше в історії участі України в дитячому Євробаченні Нацвідбір відбуватиметься у співпраці з музичною продюсеркою. Нею стала співачка й авторка пісень Світлана Тарабарова.

«Історично Україна є невіддільною частиною Європи. Український народ довів свою приналежність до великої європейської родини, а головні в цій родині, звісно, діти. Багато наших дітей пережили жахи окупації, евакуації, обстрілів, тож зараз дуже важливо дати їм відчуття нормального життя і можливість проявити свої таланти. Через музику лікувати дитячі душі», – висловилася артистка.

Вона додала, що як музикантка й мама трьох дітей розуміє, наскільки важливо створити творчу атмосферу і дати можливість комунікувати з тими, хто на твоїй хвилі.

«Впевнена, що кращого місця, ніж музичні фестивалі, годі й шукати, а найкращий дитячий пісенний фестиваль Європи – це, звісно, Дитяче Євробачення. Для мене честь цього року стати музичною продюсеркою Нацвідбору на Дитяче Євробачення на Суспільному. Я зроблю максимум, аби всі таланти були почуті, а найкращий – представив нашу країну у Франції. Давайте разом, незважаючи на обставини, зробимо так, щоб наші діти зростали не «дітьми війни», а «дітьми перемоги»!» – резюмувала Світлана Тарабарова.

Нагадаємо, що співачка Світлана Тарабарова, яка нещодавно стала втретє стала мамою, показала знімки своєї донечки. До цього зіркова матуся ретельно приховувала обличчя своєї молодшої донечки. Нині ж виклала емоційні світлини малої в оточенні родичів – мами співачки та двох інших дітей.

Читайте також: Мережа обурилась через список кандидатів на Нацжурі Євробачення: Дія відповіла

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: