Шеннен Догерті з'явилася на публіці після важкої операції на мозку

Шеннен Догерті дізналася про страшний діагноз у березні 2015 року
фото з відкритих джерел

Знаменитість не ховалася від фотокамер, а навпаки – охоче усміхалася зацікавленій публіці

Зірка серіалу «Усі жінки – відьми», американська акторка Шеннен Догерті вийшла в люди після надскладної операції на головному мозку.  Свіжі фото акторки можна побачити в Instagram.

Шеннен Догерті з'явилася на публіці після важкої операції на мозку фото 1
Шеннен Догерті з'явилася на публіці після важкої операції на мозку фото 2
Шеннен Догерті з'явилася на публіці після важкої операції на мозку фото 3

Акторка потрапила в об'єктиви папараці по дорозі до ресторану у Малібу, в Каліфорнії. Шеннен не ховалася від фотокамер, а навпаки охоче усміхалася зацікавленій публіці.

Для виходу жінка обрала темно-синій светр та джинси, які доповнила звичайними кедами, а очі прикрила сонцезахисними окулярами. 

Шанувальники були дуже раді побачити Шеннен у такому чудовому настрої та гарному самопочутті після досить складного операційного втручання.

Нагадаємо, що рак молочної залози в акторки вперше діагностували у березні 2015 року. Згодом акторка пережила низку хіміотерапій. У 2020 році хвороба повернулася та прогресувала до четвертої стадії. Знаменитість весь час розповідає про лікування та спростовує міфи про хворих на рак четвертої стадії.

«Я не хочу, щоб люди думали, що людина з раком четвертої стадії падає, не може рухатися, потрапляє в хоспіс і не може працювати. Вас так швидко списують, навіть якщо ви сповнені сил, здорові, щасливі і хочете піти працювати», – розповідала вона.

Додамо, що зірка серіалу «Зачаровані» Шеннен Догерті розлучається із чоловіком, фотографом Куртом Ісварінком, після 11 років шлюбу. 

Читайте також: День друзів. Яких голлівудських зірок поєднала багаторічна дружба

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: