Стінг поділився секретами свого приголомшливого вигляду в 71

Стінг зберігся просто чудово
фото з відкритих джерел

Артист має приголомшливий вигляд завдяки дієті та щоденній йозі

71-річний співак Стінг продемонстрував свою струнку статуру, коли вийшов на сцену в Скарборо минулими вихідними в межах свого світового турне. Шанувальники виконавця замислилися над питанням, що співак робить, аби підтримувати себе у формі. До цього Стінг відпочивав на пляжі, і шанувальники були вражені тим, наскільки він добре зберігся. Про це пише Daily Mail.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений STING (@theofficialsting)

Співак уже багато років стежить за своїм харчуванням і щодня займається йогою, що дає йому змогу триматися у формі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений STING (@theofficialsting)

Сам Стінг каже, що його секрет молодості – це макробіотична дієта, яка складається з великої кількості овочів і злаків та спрямована на те, щоб уникати токсинів і оброблених харчових продуктів, де містяться консерванти.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений STING (@theofficialsting)

Дієта також заснована на низькому споживанні м'яса, молочних продуктів і цукру.

Стінг і його дружина Труді Стайлер переїхали із сім'єю на ферму Lake House у Вілтширі 1991 року та перейшли на самодостатню дієту, відтоді вони вирощують органічні овочі.

Сім'я співака обзавелася курчатами, які вільно бродять по фермі, а також на території ферми є форелеве озеро та власна пасіка.

У своїй книзі 1999 року «Куховарська книга будинку біля озера» Стайлер написала: «Я вирішила, що буду задоволена, тільки якщо точно знатиму, що ми кладемо на тарілки».

Вона також розповіла, що разом зі Стінгом насолоджується свідомим підходом до їжі і вважає, що «те, як ми ставимося до своїх тіл, у ширшому сенсі відповідає тому, як ми ставимося до планети».

Додамо, що всесвітньо відомий британський співак Стінг, який ще зовсім нещодавно піднімав на своєму концерті прапор України, тепер висловився з захопленням про росіян, які вийшли на мітинги проти мобілізації, яку оголосив Путін. Українці гнівно відповіли зірці.

Читайте також: Сотні мільйонів в кишені. Стало відомо, хто з артистів заробив найбільше в 2022 році

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: