Мобілізація Козловського. Мережа бурхливо відреагувала на подію

Артист зараз проходить вишкіл на полігоні
фото з відкритих джерел

Хтось вітає артиста з серйозним рішенням, а хтось вважає, що співаку у лавах ЗСУ робити нічого

Український співак Віталій Козловський отримав повістку та мобілізувався до ЗСУ. Ця новина викликала подив у шанувальників та колег по сцені. 38-річний артист навчається на полігоні.

«Раніше мені стилісти підбирали одяг, а зараз я вже отримав свою військову форму. Я офіційно став військовим, адже маю свій військовий квиток – не знаю, радіти цьому чи плакати. А ще жетон, який на сленгу військових називають «смертником». Наступна станція – полігон», – написав артист.

У мережі відреагували на мобілізацію Козловського. Хтось вітає його з мужнім рішенням, а хтось вважає, що співак подався у лави ЗСУ дарма.

Мобілізація Козловського. Мережа бурхливо відреагувала на подію фото 1

«Я тебе вітаю. Твоя фізична підготовка та розсудливість допоможуть тобі на тренуваннях. Пишаюсь твоїм вибором», – висловилася Раміна Есхакзай.

Інші артисти також відреагували на новий статус Козловського.

Мобілізація Козловського. Мережа бурхливо відреагувала на подію фото 2

«Віталій, дякую за захист, герою», – подякувала колезі Ольга Цибульська.

«Друже, ти мегакрутий. Безмежно пишаюся знайомством», – написав комік Юрій Ткач.

Мобілізація Козловського. Мережа бурхливо відреагувала на подію фото 3

Знайшлися і ті, хто іронічно подивився на Козловського. Коментатори вигадали «повстанську» пісню і процитували старий хіт артиста. «Ця людина просто зараз робить ворогам піна коладу», – жартують у Twitter.

Мобілізація Козловського. Мережа бурхливо відреагувала на подію фото 4
Мобілізація Козловського. Мережа бурхливо відреагувала на подію фото 5

Окрім тих, хто щиро підтримав мобілізованого співака, знайшлися й ті фанати, яких ця новина засмутила.

Мобілізація Козловського. Мережа бурхливо відреагувала на подію фото 6

«Не розумію, чому так. Коли ви можете більше дати Україні – і моральну, і матеріальну підтримку. Я не знаю, для чого це потрібно. Бережи вас Бог».

Додамо, що український співак Віталій Козловський оприлюднив фото, де він позує у військовій формі та зі зброєю в руках. 

Варто нагадати, що український співак Віталій Козловський отримав повістку. На своїй сторінці в Instagram артист опублікував світлину, де видно, як він підписує документ.  Чоловік коротко пояснив: «От і до мене прийшла повістка».

Також співак Віталій Козловський в інтерв'ю блогеру Славі Дьоміну розповів, як його родина ставиться до війни в Україні.

Раніше «Главком» писав, що Віталій Козловський в інтерв'ю розповів про родичів, які живуть у Росії. Зокрема у сусідній країні-агресорі у виконавця мешкає старша рідна сестра з родиною. «Я не сприймаю їх взагалі. Для мене це люди, у яких замість голів свинячі морди, вони не вміють відчувати, співчувати. Коли у Дніпро прилетіла ракета і влучила у будинок, я сидів вдома в такому стані, що мені жити не хотілося. І тут телефонує «Лєна Москва». Я б не взяв слухавку в інший день. Мені було жахливо на душі, я подумав, що вона телефонує, аби поспівчувати», – розповідає Козловський.

Читайте також: Козловський назвав Ірину Фаріон надто емоційною суперзіркою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: