Олег Винник розповів про свої залежності

Артист дуже полюбляє їсти сало
фото з відкритих джерел

Виконавець каже, що алкогольної залежності він не має

Український артист Олег Винник в інтерв’ю журналістці Вікторії Курочці розповів про свою найбільшу залежність, стосунки зі своїм колишнім продюсером та про благодійний фонд «Вовчиця», який допомагає українським воїнам.

«Давай я запитаю напряму те, що, у принципі, маю запитати, – залежність є?» – запитала в артиста журналістка.

 «Є одна залежність у мене. Я просив вас, щоб ви мені сала привезли. Воно лежить зараз у морозильничку... Я його поріжу і наллю... Не я наллю. Я собі не наливаю. Моя мені наллє», – жартома сказав артист і додав, що раніше він тоннами привозив сало в Німеччину.

Виконавець наголосив, що алкогольної залежності він не має. Чоловік уточнив, що раніше випивав стільки, скільки йому було потрібно, а зараз він не може собі цього дозволити через хворобу.

«Я ніколи не скажу, що я не випиваю. Я випивав, скільки мені було потрібно, але я ніколи не був бухим. Я алкоголю не вживаю вже дуже довго, тому що не можна. Хоча дуже-дуже люблю пиво», – зізнався артист.

Винник також розповів, що досі не має доступу до своїх сторінок у соцмережах. За словами артиста, його колишній продюсер Олександр Горбенко позакривав усі доступи до Facebook, Instagram та інших ресурсів. Він просто поміняв усі паролі. Таку позицію Винник не схвалює та не може зрозуміти.

У майбутньому Олег Винник хоче розставити всі крапки над «і» з продюсером юридично. Артиста цікавить, де гроші з YouTube-каналу  та хто їх отримував. Виконавець наголосив, що тепер його колишній продюсер має можливість у Любеку (Німеччина) донести йому правдиву інформацію.

Артист додав, що зараз в його команді немає піарника, але є музиканти. Також Винник продовжує перейматися питаннями благодійного фонду «Вовчиця», який він довірив Валерії Барон. Відомо, що пікапи-вовчиці дуже шановані українськими воїнами.

Додамо, що співак Олег Винник в інтерв’ю Вікторії Курочці для її YouTube-проєкту «КРП» підтвердив, що одружений зі своєю бек-вокалісткою Таюне.

Нагадаємо, що в ексклюзивному інтерв’ю журналістці Вікторії Курочці, яке з особливим трепетом чекали шанувальники, український артист Олег Винник розповів, коли виїхав з України, як склалася його творча діяльність у Німеччині та чому він побив горшки з колишнім продюсером Олександром Горбенком.

Додамо, що Олег Винник дав інтерв'ю для YouTube-каналу «Крупным планом», в якому повідав, про що шкодує найбільше  та чому переїхав до Німеччини.

Варто нагадати, що блогер Богдан Беспалов на своєму ютуб-каналі видав новину про те, що співак Олег Винник, який з початком вторгнення зник з інформаційного простору, приховує страшну хворобу.

Раніше «Главком» писав, що телеведучий та блогер Слава Дьомін у своєму ютуб-каналі розповів про дорослого сина співака Олега Винника, який до повномасштабної війни був дуже популярним в Україні, однак зник з країни і про нього нічого не чутно досі.

Читайте також: Представниця Олега Винника прокоментувала чутки про його онкологічне захворювання

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: