Продюсер пояснив, чому українці продовживатимуть любити Винника та Потапа, які втекли від війни

Артисти під час зйомок картини Скажене весілля
фото з відкритих джерел

Продюсер Михайло Ясинський розповів про закулісся теперешнього шоу-бізнесу

Продюсер Михайло Ясинський, відомий співпрацею  із Олею Поляковою, Tayanna, Марією Яремчук, Світланою Лободою, Jerry Heil в інтерв'ю каналу «Зірковий» розповів про закулісся теперешнього шоу-бізнесу.

Зокрема Ясинський прокоментував заяву Світлани Лободи, яка активно намагається повернутися в український шоубізнес, однак каже, що не планує відмовлятися від російськомовної аудиторії. У Ясинського з цього приводу така думка: «В Україні створюється свій наційнальний культурний простір. Писати і видавати пісні російською – це означає, що тебе не буде в цьому просторі. Ти можеш десь там звучати, але це буде нішева історія. І такі артисти дуже ризикують скотитися в маргінізм. Це, як шансон. Колись була популярна музика, але нині це слухати – маргінез». На запитання ведучої, чи спілкується зараз з Лободою Ясинський, котрий свого часу був у неї директором, той відповів коротко: «Ні».

«Чи може співачка Maruv знову виступати в Україні і досягти того рівня висот, який у неї був?», – запитала телеведуча. «В мене є дуже великі питання до рівня, про який ви кажете. Це був певний успіх, але я би не сказав, що сильно великий. Жанр, у якому вона працювала, простою мовою – це модна музика. А вона має тенденцію постійно змінюватися. Тому цей проект може втратити свою актуальність. Або вже втратив, незалежно від політивних упереджень», – каже Ясинський.

Також експерт прокоментував громадську ініціативу заборонити російським артистам концерти в Україні: «Я за те, щоб вони тут не виступали. Навіть, якщо це якась проукраїнська людина. Якщо українці не можуть себе уявити без якогось Макаревича, нехай їдуть у Чорногорію або ще кудись, де він виступатиме. Нам зараз потрібно створювати дуже потужну незалежну індустрію».

Продюсер зізнався, що думає про критику Потапа та Олега Винника, які втекли за кордон від війни. Ясинський впевнений, що у цих артистів не можна просто взяти та забрати фанів. «Все працює інакше. Якщо люди розлюбили певного артиста, це не означає, що вони одразу полюбили іншого. Особливо, коли немає ринку, індустрії. Нема якихось проданих квитків, корпоративів. Все це безглуздо. Все змінилося, коли YouTube, соціальні мережі змінили певні алгоритми. Наразі вже воно не працює – не можна купити лайки, негативні коментарі. Така штука раніше працювала. Але це було дуже дорого і я не розумію, навіщо було потрібне», – впевнений Ясинський.

Як відомо, Олег Вінник з початком повномасштабного вторгнення зник з українського простору. За деякою інформацією у артиста проблеми зі здоров’ям. А Потап, який тривалий час перебував в Іспанії, тільки нещодавно повернувся до України.

Читайте також: Ірина Білик влаштувала різдвяні танці з колишнім біля ялинки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: