Наталка Денисенко розповіла, як ставила на місце російських акторів на зйомках в Україні

Денисенко про росіян в Києві: Це ми платили їм гроші
фото з відкритих джерел

Наталка Денисенко – про зйомки з російськими акторами та роботу в Росії

Акторка Наталка Денисенко до війни багато знімалася в серіалах та фільмах. В інтерв'ю 24 каналу артистка відверто розповіла про зйомки з росіянами. Ні для кого не секрет, що фільми та серіали, які знімали в Україні, показували й в Росії. Часто саме росіяни фінансували ці зйомки, запрошували російських акторів, для яких створювали комфортні умови на знімальних майданчиках.

«Я була господаркою на знімальному майданчику, бо це моя країна, я всіх знала, а вони приїхали в гості. Вони в нашому продакшині й це ми платили їм гроші, вони були найманими робітниками», – каже Денисенко.

«Якщо бачила якесь зверхнє ставлення, то завжди ставила на місце. Я не добирала слів. Чомусь була тенденція, коли наші актори відчували себе «другим сортом», але у мене не було такого внутрішнього відчуття, тому намагалася так себе й поводити з росіянами. Щоб вони теж не думали, що якісь «метри», – додала акторка.

Наталка Денисенко каже, що їй пропонували зніматися у країні-агресорці, але вона відмовлялася. «Пропонували записувати самопробу, пропонували головні ролі, запрошували на проби. Але в мене було достатньо роботи в Україні. Тут я мала і роботу, і головні ролі, і сім'ю, і дитину. У мене не було причини їхати туди. Деяких акторів я розумію, бо вони тут нікому не були потрібні. А там з'являлася перспектива, вони їхали в Росію як заробітчани. У мене була інша ситуація», – каже Наталка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: