Весілля Дорофєєвої і Кацуріна: продюсер Завадюк сказав, коли це насправді відбулося

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін (посередині), Артур Кулаковський (справа), Володимир Завадюк (зліва)
фото: Instagram

На своїй сторінці в Instagram Завадюк показав фото з весілля Дорофєєвої

Володимир Завадюк, український продюсер, відкрив таємницю, коли насправді відбулося весілля співачки Наді Дорофєєвої та ресторатора Міші Кацуріна.

Завадюк був серед запрошених гостей на святі закоханих. Про те, що Надя Дорофєєва та Міша Кацурін офіційно одружилися, стало відомо 13 липня. Однак весілля парочки відбулося значно раніше, а саме у червні. Як пояснив Завадюк, радісну новину доводилося приховувати місяць.

Продюсер Володимир Завадюк виклав фото з весілля в Instagram, на якому стоїть поряд з Дорофєєвою та Кацуріним. Також з ними сфотографувався дизайнер Артур Кулаковський.

«Як складно було мовчати місяць і знати, що ця світлина є тільки в лептопі. Надя Дорофєєва і Міша Кацурін з весіллям вас ще раз. Кохання та сміливість завжди перемагають», - написав продюсер у своєму фотоблозі.

Проте Дорофєєва та Кацурін поки що не розкривали точну дату весілля. Вони приховували інформацію про одруження та продовжують тримати інтригу.

Чутки про весілля почали ширитися в середині червня, коли одна з українських  фотографинь повідомила, що вона напередодні робила романтичну фотосесію за участі Наді та Міши в одному з готельних номерів.

Нагадаємо, українська співачка Надя Дорофєєва та ресторатор Міша Кацурін офіційно одружилися.

На сторінках пари в Instagram з'явилися фото, де вони постають у весільних костюмах. Надя зображена у ніжній кремовій сукні до підлоги та у довгому вельоні, Міша не зрадив своєму стилю навіть на весіллі – наречений був у білій сорочці, піджаку і штанах, проте також одягнув кепку і кеди.

Раніше повідомлялося, що співак Енріке Іглесіас і тенісистка Анна Курникова таємно одружилися. Пара познайомилася 2001 року. Про весілля вони офіційно не повідомляли, про нього випадково проговорився старший брат виконавця, співак Хуліо Іглесіас-молодший. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: