28-річна донька прем'єр-міністра Польщі вийшла заміж. Моравецький поділився світлиною

Моравецький вважає, що справжня історія батьківської любові ніколи не закінчується
фото з відкритих джерел

Обранцем Олександри Моравецької став 29-річний Даріуш

Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький опублікував у Twitter фото, на якому його зафіксовано разом із дружиною Івоною і донькою Олександрою. Політик присвятив пост весіллю доньки, яке відбулося за день до того.

«Справжня історія батьківської любові ніколи не закінчується. Моя почалася, коли я вперше взяв тебе на руки. Сьогодні я з гордістю вів тебе до вівтаря. Дочко, нехай цей новий етап життя принесе тобі все, про що ти мрієш. Ви завжди можете на нас розраховувати. Ми любимо вас більше за життя!» – щиро висловився польський політик.

Польське видання Super Express повідомляє, що обранцем Олександри Моравецької став 29-річний Даріуш, з яким вона познайомилася понад десять років тому під час прогулянки кораблем.

На весілля, повідомляє видання, запросили близько 150 гостей.

Відомо, що протягом багатьох років коханий Олександри Моравецької був присутній у її родинному домі, де допомагав своїй майбутній дружині готуватися до розширеного іспиту з математики.

Додамо, що погрози Росії на адресу польського посла у Москві треба сприймати серйозно, але важливо не дати себе залякати. Про це заявив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький під час візиту до Вільнюса.

Читайте також: Зеленський запевнив, що Україна буде безкомпромісною на шляху до НАТО (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: