Дантес знявся в іронічному кліпі «Чуєш» про кохання, що минуло

Веселий кліп артиста нагадує сюрреалістичний сон
фото з відкритих джерел

У ролику можна побачити багато яскравих персонажів, які непогано облаштувалися посеред поля

Після хвилі пліток про таємне весілля Наді Дорофєєвої з Мішею Кацуріним, Володимир Дантес здивував шанувальників новою музичною роботою. Виконавець випустив пісню «Чуєш», в якій переконує, що забув екскохану. Про новинку артист написав в Instagram.

Веселий кліп просякнутий іронією. У ролику знялася Даша Кацуріна – дизайнерка та колишня дружина бойфренда Дорофєєвої.  Вони разом танцювали на машині, а наприкінці кліпу пристрасно поцілувалися.

У ролику можна побачити багато яскравих персонажів, які непогано облаштувалися посеред поля.

«Чуєш» – це емоція. У мене на обличчі завжди зʼявляється усмішка при перших звуках. Відео – наче сюрреалістичний сон, де все змішалось, але головне залишилось незмінним: поруч кохання, друзі, я вдома і все добре», – прокоментував Дантес.

Співак подякував усім, хто долучився до роботи над кліпом. Окремо Дантес звернувся до отця. «До речі, Отець Ігнатій, ви – топ!», – резюмував артист.

Додамо, що артистка Надя Дорофєєва презентувала нову роботу – музичну композицію «Кохаю, але не зовсім», яка завоювала популярність у TikTok.

Нагадаємо, що співак Володимир Дантес у програмі «Слава+Таня» розповів, які нині у нього стосунки з другом Мішею Кацуріним, до якого пішла співачка Надя Дорофєєва: «Жодних. Ми можемо, якщо потрібно щось десь… Я нещодавно брав у нього, місяць тому, кейс для гітари, тому що мені треба було переїхати, виступати в Ізраїлі, у мене не було кейсу для гітари. Ми спілкуємося, коли цього потребують обставини».

Читайте також: Співачка Надя Дорофєєва виконала останню волю загиблого Героя України (щемливе відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: