В Росії взялися за сина колишньої киянки Наташі Корольової

Чоловіка Корольова готова віддати на війну, сина – ні
фото з відкритих джерел

Сину Корольової натякнули, що він поїде не за кордон, а туди, куди «направить країна»

Відомий на Росії політик та телексперт Роман Худяков дізнався, що Архип Глушко, син співачки та колишньої киянки Наташі Корольової, яка мовчить про війну в Україні, та стриптизера Тарзана, збирається залишити країну, вибухнув обуренням.

«Ні, Архипе, – повинні сказати хлопцеві не батьки, які схвалюють його рішення, а держава, – ти не поїдеш за кордон, поки кілька років не відпрацюєш у Росії – на благо своєї країни та її народу. Скільки ти навчався у вузі? Чотири роки?! Ось чотири роки й попрацюй у такому прекрасному місті, куди тебе направить країна, а потім можеш сам приймати рішення – залишатися там, перебиратися у велике місто, чи їхати за кордон. У багатьох бажання їхати відпаде», – написав у соцмережі Худяков.

Раніше «Главком» писав, що співачка Наташа Корольова готова відправити свого чоловіка Сергія Глушка, відомого за сценічним ім’ям Тарзан, воювати проти українців. Артистка не заперечує, що коханого можуть забрати в армію, бо вважає, що «таке в них життя».

Такий коментар колишня киянка дала пропагандистам: «Сергій під мобілізацію потрапляє. Він, напевно, йде навіть у найпершій категорії. Єдине, що за віком не проходить, а загалом так. Якщо отримаємо повістку, то що? То як усі». На запитання, чи готова жінка провести Тарзана на війну проти українців, вона відповіла: «Ну, а що робити? Якщо таке життя у нас».

Нагадаємо, на днях сама Корольова «засвітилася» на днях в гостях у путініста Кіркорова в компанії такої в мовчунки Ані Лорак.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: