Знаменита акторка Голлівуду увімкнула на концерті звук повітряної тривоги та вигукнула «Слава Україні!»

Віра активно підтримує Україну у війні
фото з відкритих джерел

Віра Фарміга – друга дитина із семи дітей емігрантів з України

Американська актриса і співачка українського походження Віра Фарміга під час свого концерту у США увімкнула звук повітряної тривоги. Артистка поділилася на своїй сторінці в Інстаграм фрагментом виступу на концерті у Рок Академії у Нью-Йорку.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vera Farmiga (@verafarmiga)

«Ми проти політиків, які підтримують війну! Ми протестуватимемо! Будемо протестувати!»,  – сказала Віра Фарміга зі сцени. І додала українською: «Слава Україні!». Із залу хтось із глядачів вигукнув: «Героям слава!»

Раніше на своїй сторінці в Інстаграмі Віра Фарміга розмістила відео, на якому читає вірш Василя Симоненка українською мовою. У коментарі до відео вона додала переклад вірша англійською мовою, яку зробили її родичі.

Знаменита американська актриса Віра Фарміга, номінант на премії Оскар та Золотий глобус, друга дитина із семи дітей емігрантів з України. Батько Віри Михайло – комп'ютерний інженер, мама Любов – шкільна вчителька. До шести років Віра розмовляла лише українською мовою, англійської не знала. Закінчила українську греко-католицьку школу у Нью-Йорку та відвідувала український фольклорно-танцювальний ансамбль Syzokryli.

Глядачам Віра Фарміга добре знайома по фільмах «Відступники», «Мені б в небо», «Пасажир», «Хлопчик у смугастій піжамі», «Ніколи назавжди» та іншим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: