Знаменита порноакторка із США знайшла себе на плакаті з російською пропагандою

Акторка Саша Грей вже страждала від російської пропаганди
фото з відкритих джерел

На банері зображена нібито росіянка у військовій формі, до фігури якої прикріпили обличчя Саші Грей

Колишня американська зірка фільмів для дорослих Саша Грей  в своїй соцмережі виклала  банер із російською пропагандою, який активно шириться в інтернеті. На плакаті, який з'явився на будинку одного з російських військоматів, росіянка з обличчям Грей закликає їхати на війну.

На банері зображена нібито росіянка у військовій формі, до фігури якої прикріпили обличчя Саші Грей. «Служба за контрактом – гідний вибір», –  закликає з реклами колишня порноакторка. Саша Грей розмістила це зображення у своєму Twitter. Акторка припускає, що ця інформація може бути неправдивою. Однак разом з тим, Грей заявила, що не підтримує війну.

«Мій телефон розривається. Ще одна млява спроба створити ненависть і розкол. Хтось може перевірити, чи справжня це реклама в Росії і де? Мем чи ні, я це не підтримую. Будьте обережні з тим, чим ви ділитеся. P.S. Груди занадто великі, і займайтеся коханням, не війною», – написала Грей.

Тим часом акторка Саша Грей вже страждала від російської пропаганди. У травні 2013 року, прибувши до Владивостока, вона спробувала повторити трюк Путіна, який той нібито здійснив в 2010 році, займаючи пост прем'єра: проїхати автомобілем Lada Kalina з Хабаровська до Чити. Проте вже у Хабаровську машина у Саші зламалася. Їй довелося пересісти на літак до Іркутська, а потім на автомобіль Volkswagen Polo. Акторка таки добралася до Москви та взяла участь у зйомках телепрограми «Вечірній Ургант».

Згодом російські інтернет-користувачі анонімного форуму «Двач» опублікували в паблику «Вконтакте» історію якоїсь медсестри з Донбасу на ім'я Саша Сєрова, яка допомагала окупантам під час боїв проти українців і була захоплена «карателями хунти». До тексту було прикріплено фото «медсестри», на якому було знято колишню порноакторку Сашу Грей. «Це дивно. Це було справді дивно. Це не те, що можна контролювати», – відреагувала тоді актриса.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: