Путініст та любитель «рюмки водки» Лепс відмотузив шанувальника у московському барі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Дії Лепса та його охоронців тягнуть на статтю про навмисне заподіяння шкоди здоров'ю

Російський виконавець Григорій Лепс, який активно підтримує політику Путіна, вскочив в чергову халепу. У російському Санкт-Петербурзі скандалом закінчився концерт затятого путініста. Однак пригоди Лепса на цьому не закінчились.

Палкий прихильник Путіна та автор нетленки «Рюмка водки на столе» на виступі у Санкт-Петербурзі жбурнув мікрофон, викинув окуляри і пішов зі сцени, перервавши виконання фінальної пісні. Фанати залишилися шокованими, а виконавець пізніше пояснив свою поведінку тим, що захворів.

«Непростий вчора був концерт. Не все пройшло за планом, багато не вдалося, захворів... Але ви були неймовірні! Дякую величезне всім і кожному за такий шалено теплий прийом, за підтримку, за те, що вся зала співала в унісон. Це неймовірно цінно. Ми обов'язково ще заспіваємо разом. І це буде найкращий день. Дякуємо всім і до зустрічі на концертах у 2023 році!» – на сторінці Лепса в соцмережі Instagram з'явився пост із вибаченнями.

Однак на цьому витівки ура-патріота не скінчилися – він вирішив ганьбитися до кінця. Після зриву на концерті у Санкт-Петербурзі Лепс так засмутився через те, що взяв не ту ноту, що пішов у бар уже в Москві і побив там відвідувача зі своєю охороною.

Бійка Григорія Лепса з петербуржцем почалася ще у закладі. Російські ЗМІ повідомляють, що конфлікт спалахнув, коли відвідувач бару попросив зробити фото з артистом, але отримав грубу відмову. Охоронці вигнали шанувальника на вулицю, через що той почав обурюватись. І Лепс, як пише преса, разом зі своєю компанією, вилетівши на вулицю і накинувся із кулаками на незнайомця. Тепер журналісти гадають: скільки відсудить хлопець у Лепса, який розмахує кулаками просто на вулиці?

Адвокат постраждалого Євген Хейфец заявив, що дії Лепса та його охоронців тягнуть на статтю про навмисне заподіяння середньої шкоди здоров'ю. Вона припускає до 5 років ув'язнення.

Читайте також:

 

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: