Наташа Корольова заявила, що готова відправити Тарзана-путініста на війну

Мама співачки після заяв зятя зреклася його
фото з відкритих джерел

Тарзан від початку повномасштабної війни відверто підтримує Путіна

Співачка Наташа Корольова заявила, що готова відправити свого чоловіка Сергія Глушка, відомого за сценічним ім’ям Тарзан, воювати проти українців. Артистка не заперечує, що коханого можуть забрати в армію, бо вважає, що «таке в них життя».

Наташа Корольова заявила, що готова відправити Тарзана-путініста на війну фото 1

Такий коментар уродженка України дала пропагандистам з КП.

Цікаво, що Тарзан від початку повномасштабної війни відверто підтримує Путіна, захищаючи репутацію вбивць, катів та мародерів.

«Сергій під мобілізацію потрапляє. Він, напевно, йде навіть у найпершій категорії. Єдине, що за віком не проходить, а загалом так. Якщо отримаємо повістку, то що? То як усі», – розповіла Корольова.

Наташа Корольова заявила, що готова відправити Тарзана-путініста на війну фото 2

На запитання, чи готова жінка провести Тарзана на війну проти українців, вона відповіла: «Ну, а що робити? Якщо таке життя у нас».

Як відомо, Сергію Глушку виповнилося 52 роки, а мобілізації в Росії нібито підлягають чоловіки до 50 років. Зважаючи на те, що були випадки, коли повістки отримували і ті, хто не мав би служити, артистка готова до будь-якого розвитку подій.

Нагадаємо, що мама співачки Наташі Корольової Людмила Поривай підтримала Україну та зреклася зятя-путініста Тарзана через його антиукраїнську позицію.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: