Ані Лорак повернулася до Москви та розважилася на вечірці Кіркорова

Спільне фото Кіркорова та Ані Лорак з дочкою з’явилося в російській пресі
фото з відкритих джерел

Народна артистка України знову в Москві та мовчить про війну в Україні

Співачка Ані Лорак, яка з початку вторгнення рашистів в Україну мовчить про війну та продовжує жити та працювати в РФ, з’явилася в публічному просторі. Виконавиця засвітилася на дні народження дочки ура-патріота Кіркорова, який свого часу порадив артистці мовчати про російську агресію на території України.

Спільне фото Кіркорова та Ані Лорак з дочкою з’явилося в російській пресі. З лютого виконавиця дуже нечасто заявляла про себе в пресі та відмінила російські виступи. Ходили навіть розмови, що вона виїхала з Росії. Однак дива не сталося: народна артистка України Ані Лорак знову в Москві. Ані пристрибала на свято до дочки Кіркорова у московський особняк.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Новостной фан-аккаунт AL 💙 (@anilorak_dobro)

«В останню хвилину прибула Ані Лорак, друзі!» – голосно оголосив свою зіркову гість поп-король. Хтось за столиком йому нагадав: «Вона ж просила тихенько». Очевидно, Лорак своє місцезнаходження в Росії афішувати не хоче. У мікроблозі вона також не публікувала жодних знімків з дня народження. Однак на її фан-сторінках в Інстаграм викладені фото з вечірки. Разом з Лорак на святі розважалася ще одна українка – Наташа Корольова, яка теж мовчить про війну.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Новостной фан-аккаунт AL 💙 (@anilorak_dobro)

На початку листопада виконавиця виставила в Інстаграм свої фото з відпочинку в Іспанії, які підписала: «Вода надає мені сили… Тут я почуваюся вдома». Українці відповіли запроданці, що дому в неї тепер немає: «Бо будинку немає», «До Маріуполя можеш теж на море приїхати», «На жаль домівки в тобі не має… А може і не на жаль», «Совість окейчик?», «Вдома вже не будете. Тепер ваш дім – країна-терорист», «В Україні також є море, але ти не повернешся туди».

Це не зупинило Лорак і згодом вона знову шокувала мережу, назвавши війну в Україні «хаосом, що руйнує мрії». «Коли хаос руйнує мрії людей, тільки любов може навести лад. З'єднатися з собою, слухати душею», – написала співачка-зрадниця.

Підписники співачки емоційно сприйняли її слова, заявивши, що хаос в голові артистки, а те, що відбувається в Україні, називається війною: «Ваш хаос живе у вас в мізках, а в країні – війна. Подружися нарешті з головою», «Просто немає слів. Про що взагалі ти можеш писати, коли йде така жахлива війна, гинуть маленькі діти, молоді сім'ї, масово ховають людей у твоїй же Україні? Це ти називаєш хаосом?», «Хаос і війна – це різні речі! Запам'ятайте це. Зараз в Україні зовсім не про любов думають!», «Прекрасно вона розуміє, що відбувається в Україні. Просто її вибір – гроші. І плювати вона хотіла на людей і на людські якості. Підтримувати Путіна може тільки така недолюдина, як ця істота, яку деякі називають дівою».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: