«Я полюбив його, але помилився». Олег Винник розказав, чому порвав зі своїм продюсером

З інтерв’ю стало зрозуміло, що Винник з продюсером побили горшки
фото: скріншот

Олег Винник розповів, що виїхав за межі України одразу після повномасштабного вторгнення Росії, а саме 26 лютого

В ексклюзивному інтерв’ю журналістці Вікторії Курочці, яке з особливим трепетом чекали шанувальники, український артист Олег Винник розповів, коли виїхав з України, як склалася його творча діяльність у Німеччині та чому він побив горшки з колишнім продюсером Олександром Горбенком. Діалог з артистом журналістка виклала на Youtube-каналі «Крупним планом».

Передусім артист запевнив, що своїх шанувальниць він не покине і що він із тих виконавців, які ніколи не маніпулюють своєю публікою.

Говорячи про війну, Олег сказав, що проти ворога мають воювати професіонали, а він займається благодійністю та активно пересилає кошти на фронт. До речі, Винник називає «вовчицями» авто, які передає військовим.

«Кожен має займатися своєю справою. На початку війни я хотів купити чотири БТР, і хотів зробити з них бункер. І накупляти зброї, кулеметів», – наголосив артист.

Олег розповів, що виїхав за межі країни одразу після повномасштабного вторгнення Росії, а саме 26 лютого, а також вивіз сім’ю продюсера Олександра Горбенка. З Горбенком артист співпрацював з 2006 року.

«Ніколи він не був продюсером, він був мені партнером. Він був мені як брат, але я помилився», – розповів виконавець.

З інтерв’ю стало зрозуміло, що у Винника з продюсером у певний момент виникли розбіжності і вони просто-напросто побили горшки.

 «Всі пісні тепер належать мені, ми розійшлися нотаріально, без намірів повертатися до спільної роботи. З Горбенком нема що ділити», – наголосив співак.

Щодо хвороби Винник не розпорошувався і деталей не розповів. Лише зазначив, що хвороба рідкісна, почалася в турі. І завдяки жінці, яка його підтримує, виконавець тримається на плаву.

Додамо, що Винник зробив невеличку екскурсію Берліном, розповів, що мріє про хатинку біля озера, а також подарував ексклюзивну шкіряну куртку Вікторії Курочці.

Нагадаємо, що Олег Винник дав інтерв'ю для YouTube-каналу «Крупным планом», в якому повідав, про що шкодує найбільше  та чому переїхав до Німеччини.

Варто нагадати, що блогер Богдан Беспалов на своєму ютуб-каналі видав новину про те, що співак Олег Винник, який з початком вторгнення зник з інформаційного простору, приховує страшну хворобу.

Раніше «Главком» писав, що телеведучий та блогер Слава Дьомін у своєму ютуб-каналі розповів про дорослого сина співака Олега Винника, який до повномасштабної війни був дуже популярним в Україні, однак зник з країни і про нього нічого не чутно досі.

Читайте також: Представниця Олега Винника прокоментувала чутки про його онкологічне захворювання

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: