Моніка Беллуччі розповіла про стосунки з Тімом Бертоном

У 2019 році Беллуччі розлучилася з художником Ніколя Лефевром
фото з відкритих джерел

Газета Paris Match опублікувала фото, на яких знаменитості були зображені під час романтичної вечері у Парижі

Італійська акторка Моніка Беллуччі прокоментувала плітки про стосунки з відомим режисером Тімом Бертоном. Італійська акторка та модель нарешті розповіла, що зустрічається з Бертоном в інтерв'ю Elle France.

«Що я можу сказати… По-перше, я рада, що зустріла цю людину. Це одна з тих зустрічей, які рідко трапляються у житті. Я знаю цю людину, я кохаю її, і ось я йду на зустріч із режисером. Починається чергова пригода. Я люблю Тіма. І я дуже поважаю Тіма Бертона», – зазначила 58-річна акторка.

Про стосунки Моніки Беллуччі та Тіма Бертона стало відомо після того, як французька газета Paris Match опублікувала фото, на яких знаменитості були зображені під час романтичної вечері у Парижі.

Як відомо, романтичні стосунки знаменитостей зав’язалися після зустрічі на кінофестивалі імені братів Люм'єр у Ліоні у жовтні 2022 року.

Нагадаємо, що 2019 Беллуччі розлучилася з художником Ніколя Лефевром. З 1997 по 2013 роки акторка була одружена з Венсаном Касселем. У них двоє доньок – Діва, яка будує кар'єру моделі, і Леоні. Тім Бертон у 2014 розлучився з акторкою Геленою Бонем Картер. Вони були разом 13 років і у них двоє спільних дітей: син Біллі та донька Нелл.

Додамо, що 58-річна модель та актриса Моніка Беллуччі з'явилася на обкладинці французької версії журналу Vanity Fair. Зірка стала героїнею вражаючої фотосесії і продемонструвала точену фігуру в сукні, що облягає. 

Нагадуємо, що дочка акторів Моніки Беллуччі та Венсана Касселя Діва продовжує активно розвиває свою модельну кар'єру. Дівчина з'явилася одразу на трьох обкладинках весняного номера модного британського журналу Wonderland.

Читайте також: Топ-7 найбільших цитат Моніки Белуччі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: