«Іноагент» Андрій Макаревич показав перші кроки маленького сина (відео)

Шлюб з Ейнат став для артиста четвертим
фото з відкритих джерел

Ейтан – наймолодший син Макаревича, який задовго до початку війни в Україні виїхав до Ізраїлю

Російський рок-музикант, бард і співак Андрій Макаревич, якого в Росії долучили до числа іноагентів через його чітку антикремлівську позицію, на своїй сторінці у Facebook поділився зворушливими кадрами.

«Іноагент» Андрій Макаревич показав перші кроки маленького сина (відео) фото 1

Справа в тому, що його маленький син Ейтан, який народився 30 березня минулого року, зробив перші кроки.

На відео хлопчик спочатку повзає, а згодом за кадром чути голос матері дитини, яка каже Ейтану йти до неї. Хлопчик стає на ніжки і радісно біжить до мами, яка його підтримує та хвалить.

«Ось таке у людини трапляється раз у житті: взяв і пішов», – підписав ролик Андрій Макаревич, не забувши додати, що цей контент «зроблений іноагентом».

Ейтан є наймолодшим сином Макаревича, який задовго до початку війни в Україні виїхав до Ізраїлю. Сім’я живе в Нетанії, де артист має свій будинок.

Ейнат Кляйн та Андрій Макаревич у шлюбі з грудня 2019 року. Ейтан став четвертою дитиною для артиста і першою для Ейнат. У нього є ще троє дітей від різних жінок: 49-річна Дана, 36-річний Іван і 23-річна Анна. Загалом співак був одружений чотири рази.

Додамо, що Мін'юст РФ оголосив «іноземним агентом» музиканта Андрія Макаревича.

Нагадаємо, що лідер російського гурту «Машина времени», поет і художник Андрій Макаревич, якого в Росії назвали «іноагентом», різко висловився про тих, хто спокійно дивиться на руйнування доль і називає це «геополітикою». 

Раніше «Главком» писав, що Макаревич, який активно виступає з антивоєнними гаслами, з початку агресивних дій Росії проти України переїхав до Ізраїлю.

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: