Світове турне. Легендарні рокери гурту Guns N' Roses присвятили пісню українцям (відео)

Guns N' Roses вже кілька разів виступали на сцені з Civil War
фото з відкритих джерел

Українська символіка була атрибутом на концерті як у виконавців, так і у глядачів

Американський рок-гурт Guns N' Roses виступив у столиці Об'єднаних Арабських Еміратів – Абу-Дабі. Концерт, на який білети розлетілися, як пиріжки, артисти розпочали зі своєї пісні про війну, присвятивши її боротьбі українського народу з російськими окупантами. Про це повідомила Українська громада ОАЕ, а на сторінці у Facebook було опубліковано й відповідне відео.

«Вночі в Абу-Дабі легендарні Guns N' Roses розпочали свій світовий тур солдаутом і з піснею, присвяченою народу України. Дякуємо за підтримку, легенди!» – йдеться у пості.

На концерті в столиці Еміратів на величезному екрані всі могли побачити жахливі кадри війни в Україні. Відеофрагменти зі зруйнованими житловими будинками та інфраструктурними об’єктами були своєрідним тлом пісні Civil War. Дійство не обійшлось без української символіки.

Зазначимо, що під час турне, які відбувалися, коли в Україні почалася повномасштабна війна, Guns N' Roses вже кілька разів виступали на сцені з Civil War, присвячуючи її Україні.

Нагадаємо, що український гурт Kozak System на своїй сторінці у Фейсбук розмістив відео, на якому музиканти виконують пісню, присвячену визволенню Херсона.

Додамо, що гурт Scorpions під час свого виступу у Берліні розгорнув на сцені синьо-жовтий прапор. Концерт легендарних німецьких рокерів відбувся у столиці Німеччини у рамках їхнього світового туру.

Читайте також:
Пісні, від яких рветься серце. Спецпроєкт до Дня Незалежності
ТОП-100 золотих хітів Незалежної України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: