В Ізраїлі сказали «ні» виступам путіністки Бузової

Бузова підтримує напад Росії на Україну
фото з відкритих джерел

Ольга Бузова скасувала концерти після бурхливих акцій протесту

В Ізраїлі активісти зробили все можливе, щоб скасували всі виступи російської артистки Ольги Бузової. Про це написали на сторінці спільноти Israeli Friends of Ukraine у Facebook.

У пості розмістили скріншот заяви команди запроданки, яка придумала причину скасування концертів – «недотримання райдера й некомпетентність організаторів».

В Ізраїлі сказали «ні» виступам путіністки Бузової фото 1

Адміністратори спільноти наголосили, що Ольга Бузова скасувала концерти після акцій протесту.

«У звʼязку з масовою негативною реакцією спільноти проросійська співачка Бузова скасувала свій концерт в Тель-Авіві! Важливо наголосити на тому, що саме ваша реакція та ваше небажання миритися з підтримкою терористичного режиму працює. Як би Бузова та інші не намагалися пояснити ці відміни «технічними складнощами» – це не так. Ваша активна позиція безпосередньо впливає на те, чи будуть збиратися гроші на підтримку терористичного режиму Росії», – підкреслили в публікації.

Організатор концертів в Ізраїлі Лев Клотц, коментуючи у Facebook скасування виступів Бузової, згадав людину, яка організувала ці концерти. Він заявив, що їй доведеться виплачувати борги через свою дурість. Чоловік не став називати ім'я й прізвище цієї жінки.

«Всі, кого я знаю і поважаю у професії, знизували плечима з першого дня й розуміли, що нічим, окрім провалу це не закінчиться. І це я не торкаюся політичної сторони справи. Ідеться лише про мистецьку, творчу й комерційну складову. Далі йшлося про політичну позицію цього проєкту. Усі ми, промоутери гастрольних турів, дивимося на організацію тепер під цим кутом. Ті артисти, які підтримали війну публічно, беруть участь у концертах під буквою Z, у нашу країну не потраплять у найближчі роки. І це особисте рішення кожної компанії в Ізраїлі. Що з тітонькою? Вона багато років виплачуватиме борги за свою дурість і некомпетентність. Мінус квартира, знову ж таки», – написав він.

Відомо, що Бузова вже отримала передоплату за свої виступи в Ізраїлі, які, на щастя, не відбулися, артистка заплатить податки до бюджету Росії.

Додамо, що колишній позафракційний депутат України Борислав Береза у Facebook звернувся до міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, аби він посприяв важливій справі – занести організаторку концертів Бузової в Ізраїлі до санкційного списку.

Нагадаємо, що російський журналіст з українським паспортом Олександр Невзоров назвав російських артистів, які продовжують розважати населення РФ, незважаючи на війну, співучасниками глобального злочину.

Читайте також: Олексій Дурнєв: Я б взагалі заборонив російську культуру в Україні

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: