Актор Рассел Кроу не отримав запрошення на коронацію Чарльза через шокуючу історію

фото з відкритих джерел

Артист впевнений, що не отримав запрошення на коронацію через останню зустріч із монархами

Голлівудський актор Рассел Кроу не потрапив у список гостей на завтрашню коронацію британського монарха Чарльза III, яка відбудеться у Вестмінстері. Актор розповів, що знає причину, через яку він опинився в чорному списку.

Артист впевнений, що не отримав запрошення на коронацію через останню зустріч із монархами та недотримання протоколу. Кроу неодноразово проводив час у компанії принців Вільяма та Гаррі, а також бачився з Чарльзом у 2003 році.

Рассел згадує, що неформально спілкувався з принцами, називаючи їх «приятелями» замість прийнятого «Ваша Високість», що на той момент шокувало оточуючих.

«Справа в тому, що це просто не в моїй ДНК. Я завжди делікатний і завжди дуже радий зустрічі з людьми, але «Ваша Високість» – це просто не в моєму характері. Я назвав принців Гаррі та Вільяма «приятелями». Я думав, що їхній конюх зомліє», – зізнався актор на радіошоу Triple M Breakfast Brisbane.

Незалежно від того, що він не отримав запрошення на коронацію, Рассел тепло відгукується про останню зустріч із тоді ще майбутнім королем Великобританії, називаючи його «хорошим хлопцем»: «Людина, яка стала королем, була доброю. Вона була забавною. Глибоко інтелігентний, гарний співрозмовник і галантний з Дені ( тодішня дружина актора Деніель Спенсер). Я ніколи не забуду теплоту нашого останнього рукостискання. Хороший хлопець».

Якщо акторові ще раз випаде честь зустрітися з членами королівської родини, він, за його словами, все одно не дотримуватиметься етикету, оскільки слова «Ваша Високість» просто «не виходять з рота»: «На жодній з моїх зустрічей з королівськими особами я ще жодного разу не зміг вимовити «Ваша Високість».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: