Поводилася огидно. Українська делегація розповіла про поведінку росіянки на конкурсі «Міс Всесвіт»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Ліннікова намагалася вдавати із себе жертву, обзивала інших, хто не хотів бути поруч, расистами

У Новому Орлеані обрали нову «Міс Всесвіт». Титул здобула 28-річна американка філіппінського походження Р’Бонні Габріель з США.

Участь у цьогорічному конкурсі «Міс Всесвіт» брало 84 конкурсантки, включаючи представницю країни-агресора РФ Ганну Ліннікову. Її участь у міжнародному проекті викликало обурення у мережі. «Главком» писав, що Ліннікова під час спільного знімку спробувала стати поряд з нашою Вікторією Апанасенко, але та красномовно відреагувала на це.

Президентка конкурсу «Міс Україна Всесвіт» Анна Філімонова на своїй сторінці в соцмережі розповіла про дивну поведінку росіянки під час конкурсу. «Росіянка поводилася огидно. Намагалася вдавати із себе жертву, обзивала інших, хто не хотів бути поруч, расистами, і чомусь бігала за Вікторією Апанасенко, щоб зробити спільне фото. Тому що так їй сказав директор», –  пише Філімонова.

Президентка «Міс Україна Всесвіт» висловився і про вихід росіянки в костюмі «корони російської імперії». До слова, на цю сукню дуже емоційно відреагували коментатори і в соцмережі Лінникової: «Сукня кольору крові. Показує всю сутність Росії – окупанти! І немає сорому ні найменшого?», «Аня, дуже шкода, що вам не вистачило сміливості сказати правду зі сцени. Ви представляєте країну-терориста. Бажаю вам розуму. І сміливості та порядності. Поки що цього всього у вас немає. Але можна колись з'явитися», «А чому в подорож ненависною Америкою? Якось не скріпно. Коли тур у Тиву, Челябінськ чи Рязань?», «Перш ніж відбирати конкурсанток потрібно проводити конкурс на наявності розуму, бо ніяка б розумна людина з IQ вище середнього не представляла країну-терориста!».

«Ми гриміли на весь світ ще до фіналу тим, що зробили круті образи та вибудували концепцію сильного промо своєї країни, і їхали не красуватися в оксамиті, а доносити смисли. Вони ганебно йшли зі своєю «короною російської імперії». Це ж треба було додуматися так назвати костюм і зробити його в червоному. Ви розумієте, що там у голові?»  – обурюється Філімонова.

Також Філімонова нагадала, що ще влітку Україна намагалася оскаржити участь Росії у конкурсі «Міс Всесвіт», але протести виявилися безрезультатними. Більше того, через посольство Казахстану росіянка отримала візу до США на три роки, тоді як українці дали на один рік.

Раніше «Главком» писав, що Анна Ліннікова після поразки на конкурсі «Міс Всесвіт» зайнята шопінгом та розвагами. Росіянка після поразки на «Міс Всесвіт 2022» поскакала купувати новий iPhone, бо дома такого не продають.

Українці в мережі не приховують свого ставлення до Ліннікової, яка приїхала на конкурс прославляти країну-терориста. Пишуть і про її придбання: «Це останнє, що вона може собі дозволити», «Нехай подорожує по своїх болотах. А потім прилетить на рашку і буде п#діти, як на заході все погане, в них найкраще». Телеведучий Анатолій Анатоліч теж написав про російську красуню: «Як можна бути такою тупою? У неї три сторіз після конкурсу. Дві про те, що воно купило айфон».

Читайте також: Стало відомо, де і коли поховають Вахтанга Кікабідзе

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: