Росіянка після поразки на «Міс Всесвіт 2022» поскакала купувати айфон

фото з відкритих джерел

Українці в мережі не приховують ставлення до Ліннікової, яка приїхала на конкурс прославляти країну-терориста

У Новому Орлеані обрали нову «Міс Всесвіт». Титул здобула 28-річна американка філіппінського походження Р’Бонні Габріель з США.

Участь у цьогорічному конкурсі «Міс Всесвіт» брало 84 конкурсантки, включаючи представницю країни-агресора РФ Ганну Ліннікову. Її участь у міжнародному проекті викликало обурення у мережі. «Главком» писав, що Ліннікова під час спільного знімку спробувала стати поряд з Апанасенко, але та красномовно відреагувала на це.

Тим часом російська представниця після завершення конкурсу побігла купувати новий iPhone, бо дома такого не продають. Про це Ганна розповіла в соцмережі. «Приємно порадувала себе після конкурсу новим iPhone. Побачила якість фото, відео і захотіла собі цей телефон», – написала росіянка.

Українці в мережі не приховують свого ставлення до Ліннікової, яка приїхала на конкурс прославляти країну-терориста.  Пишуть і про її придбання: «Це останнє, що вона може собі дозволити», «Нехай подорожує по своїх болотах. А потім прилетить на рашку і буде п#діти, як на заході все погане, в них найкраще». «Коли ракети падали на будинок у Дніпрі, вона виступала від імені Росії», «Як її взагалі допустили?» – не стримують емоцій інші коментатори.

Телеведучий Анатолій Анатоліч теж написав про російську красуню: «Як можна бути такою тупою? У неї три сторіз після конкурсу. Дві про те, що воно купило айфон».

Раніше «Главком» писав, що стала відома вартість корони переможниці конкурсу «Міс Всесвіт 2022». Американка Р'Боні Габріель, окрім почесного титулу, отримала унікальну корону під назвою «Сила добра». Коштовність прикрашена 993 діамантами, сапфірами вагою 110,83 карати та білим діамантом вагою 48,24 карати.

Читайте також: Зірку серіалу «Кухня» вигнали з дружиною з театру за підтримку України

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: