Червона доріжка премії Critics' Choice Awards засяяла голлівудськими зірками

Джулія Робертс
фото з відкритих джерел

Тріумфатором премії став фільм «Все скрізь і одразу», який забрав нагороди у кількох номінаціях

В Лос-Анджелесі відбулася 28 церемонія вручення премії Critics' Choice Awards. На червону доріжку вийшли Кейт Хадсон, Аня Тейлор-Джой, Джулія Робертс, Кейт Бланшетт, Джулія Гарнер, Аманда Сейфрід, Ель Фаннінг, Дженніфер Кулідж та інші.

Тріумфатором премії став фільм «Все скрізь і одразу», який забрав нагороди у кількох номінаціях. Картина режисерів Деніела Шайнерта та Дена Квана отримала нагороду в номінації «кращий фільм», а також була удостоєна премії за режисуру, оригінальний сценарій та монтаж.

Премію як найкращий актор отримав Брендан Фрейзер, обійшовши таких конкурентів, як Остін Батлер (раніше він отримав премію «Золотий глобус»), Том Круз, Колін Фаррелл, Пол Мескал та Білл Найї. Перед виходом на сцену виконавець не зміг стримати сліз. Найкращою актрисою, як і на «Золотому глобусі», стала Кейт Бланшетт.

Нагороди за роль у серіалі «Білий лотос» удостоїлася і Дженніфер Кулідж, промова якої знову стала одним із найяскравіших моментів церемонії. Нагадаємо 61-річна акторка виступила із зворушливою промовою на премії «Золотий глобус-2023», яка розійшлася по мережі та стала однією з найяскравіших подій церемонії. На початку зірка вечора, трохи хвилюючись, поставила нагороду на підлогу, викликавши схвальні смішки у залі. «Вау! Чи можу я поставити це вниз? Я не займаюся спортом, ви розумієте, про що я», – сказала Дженніфер Кулідж.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Golden Globes (@goldenglobes)

Хоча актриса за свою кар'єру зіграла безліч ролей, для більшості глядачів по всьому світу вона так і залишилася привабливою «мамою Стіфлера» із серії фільмів «Американський пиріг». «Білий лотос» знову прославив Дженніфер Кулідж у 61 рік і, як пожартувала актриса, підвищив її авторитет в очах сусідів.

«У мене були такі великі мрії та очікування, коли я була молода. Але трапляється так, що життя ніби зводить їх нанівець. Я думала, що стану королевою Монако, хоча це вже зробив дехто інший, – сміється Кулідж. – У мене були просто грандіозні плани, але потім ти стаєш старшим, і, ох, невдачі трапляються. А тепер мої сусіди знову розмовляють зі мною і таке інше. Мене ніколи не запрошували на жодну вечірку, а тепер усі звуть мене!».

Під час вручення премії Critics' Choice Awards Дженніфер Кулідж сказала зі сцени: «Нехай усе це послужить вам натхненням, якщо ви зневірилися. Нічого не скінчено, поки не скінчено. Нічого не скінчено, поки ти не помер».

Читайте також: Росіянка після поразки на «Міс Всесвіт 2022» поскакала купувати айфон

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: