На «Міс Всесвіт» українка красномовно відреагувала на росіянку, яка хотіла стати поруч

фото з відкритих джерел

Апанасенко вважає своєю місією на конкурсі говорити про «зло і жорстокість, завдані Росією»

У TikTok з’явилося відео, зняте на одному із заходів напередодні конкурсу краси «Міс Всесвіт 2022». На ролику видно, як представниця Росії Ганна Ліннікова  підходить до українки, щоб сфотографуватися поряд для спільного знімку конкурсанток. Реакція українки – блискавична.

Наша Вікторія Апанасенко спочатку відсторонилася від конкурсантки, що стоїть поруч, а потім звернулася до «Міс Колумбія» з проханням помінятися місцями. Апанасенко неодноразово наголошувала, що вважає своєю місією на конкурсі говорити про «зло і жорстокість, завдані Росією».

Раніше «Главком» писав, що наша представниця на конкурсі продемонструвала національний костюм «Воїн світла» під гучні оплески глядачів. Костюм створювався в Україні протягом чотирьох місяців в екстремальних умовах, під звуки сирен, без електроенергії та у світлі свічок.

Нагадаємо, конкурс «Міс Всесвіт 2022» проводиться 71-й раз. Вікторія Апанасенко – уродженка Чернігова. Вона є перша віцеміс минулого року. Дівчина закінчила факультет психології КНУ ім. Тараса Шевченка за спеціальністю «Соціальна робота».

Читайте також: Телеведучий Остапчук висміяв гулянку українців в Куршавелі та інших «патріотів» за кордоном

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: