Після скандальної заяви Алека Болдвіна про батьків застреленої українки, відновили зйомки його фільму

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Актор Алек Болдвін впевнений, що батьки та сестра загиблої хочуть заробити на її смерті

Зйомки вестерну «Іржа» з Алеком Болдвіном, який на знімальному майданчику ненавмисно застрелив операторку з України Галину Гатчинс, відновляться 20 квітня на Йеллоустонському кіноранчо в Монтані. Про це повідомляє CNN.

Продовження зйомок стало можливим після досягнення восени 2022 року мирової угоди між авторами фільму та Метью Гатчинсом, вдівцем оператора Галини Гатчинс, яка в жовтні 2021 року загинула на знімальному майданчику. Крім актора, до зйомок повернеться режисер Джоел Соуза, який зазнав поранення в результаті пострілу Болдвіна. Сам Гатчінс стане виконавчим продюсером проекту.

Нагадаємо, 21 жовтня 2021 року Алек Болдвін під час зйомок «Ржавчини» у Санта-Фе вистрілив із реквізитного пістолета. Зброя мала бути заряджена холостими патронами, але в ній виявилася бойова куля. В результаті загинула оператор Галина Гатчинс і постраждав режисер фільму.

Тим часом нещодавно стало відомо, що Болдвін впевнений, що батьки та сестра загиблої хочуть заробити на її смерті.  Нагадаємо, що на початку лютого стало відомо, що родичі операторки Галини Гатчинс подали до суду на голлівудського Алека Болдвіна, який ненавмисне вбив її під час зйомок. За словами адвоката батьків і сестри Гатчинс Глорії Оллред, від актора вимагають відшкодувати збитки, оскільки втрата Галини обтяжується для її близьких через те, що їм доводиться переживати війну. Однак актор не погоджується з їхніми вимогами. На думку адвокатів артиста, позов вводить слідство в оману і був поданий лише для отримання компенсації.

Читайте також: Представниця Олега Винника прокоментувала чутки про його онкологічне захворювання

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: